Historické sazebníky českých bank – služba na BP.com


25. 09. 2013  11:35     BP.com     komentáře (0)

Na webu www.bankovnipoplatky.com vám nabízíme exkluzivní službu porovnání historických sazebníků českých bank. Obeslali jsme je s žádostí o zaslání historických sazebníků z minulých let, aby se zákazníci, kteří např. chtějí s bankou řešit nějaký spor, měli kde najít oporu.

Historické sazebníky českých bank – služba na BP.com




HISTORICKÉ SAZEBNÍKY NALEZNETE ZDE

Najít historické sazebníky na internetových stránkách bank totiž není jednoduché, ne všechny tento přehled nabízejí. Proto jsme je obeslali s žádostí a drtivá většina z nich nám vyšla vstříct. Výjimku tvoří Citibank a GE Money Bank, které se rozhodly nepřipojit se k ostatním bankám a historické sazebníky pro zveřejnění na našem webu neposkytly. „Předpokládáme, že pro klienty a potenciální klienty Citibank Europe plc jsou důležité aktuální sazebníky, které jsou dostupné na webových stránkách banky i na jejích pobočkách, a ne historické sazebníky, které by naopak při vyhledávání určité položky mohly být pro klienty matoucí. Citibank vychází klientům v mnoha směrech vstříc, a tak některé poplatky za poskytované služby se v čase v sazebnících snižují či se již neuplatňují,“ komentovala to pro naši redakci Eva Chaloupková z Citibank. Pavel Zúbek z GE Money Bank na stejný dotaz uvedl: „Aktuální sazebníky jsou našim klientům k dispozici na webových stránkách GEMB www.gemoney.cz. Pokud klient naší banky má zájem získat i historické sazebníky, rádi mu to na vyžádání umožníme.“

Jak bylo řečeno, ostatní banky nabídly součinnost a historické sazebníky naší redakci poskytly, přičemž některé přislíbily zaslání dokumentů staršího data. Neaktuální sazebníky v naší sekci tak budou přibývat.

HISTORICKÉ SAZEBNÍKY NALEZNETE ZDE



Historické sazebníky českých bank – služba na BP.com

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16603857088

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více