Komentované zprávy bank:
mBank se spojuje, ČSOB poj. pojistí muže i ženy


07. 10. 2015  00:38     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat JaT, mBank a ČSOB.

Komentované zprávy bank: mBank se spojuje, ČSOB poj. pojistí muže i ženy




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

mBank: mBank a Broker Consulting uzavřely strategické partnerství pro český trh

mBank hledá novou dynamiku. Chce zásadně navýšit počet svých klientů, a proto se potřebuje vymezit vůči svým přímým konkurentům, kterými jsou další nízkonákladové banky. mBank se rozhodla pro svou expanzi a zlepšení svých služeb využít spolupráce s významnou poradenskou společností Broker Consulting. Spolupráce má oběma společnostem pomoci propojovat své služby, aktivity i pobočkovou síť. Zda pomůže Broker Consulting naplnit smělé plány mBank ukáže až budoucnost. Jde o nevšední způsob rozvoje a sdílení služeb a produktů.

mBank nová

ČSOB: ČSOB Pojišťovna uvádí na trh pojištění pro ženy a pro muže

Feminizace pokročila a to i v rámci ČSOB. Pojišťovna ČSOB totiž nově poskytuje speciální pojištění pro ženy, a pojištění pro muže. Jedná se o životní pojištění, které má vnímat specifika obou skupin pohlaví. Ženy se tak mohou těšit na to, že nové pojištění bude více a pečlivě vnímat například specifické choroby žen, například rakovinu prsu či dělohy. Další výhodou má být vnímání životních milníků týkající se žen, jako je například narození dítěte. U obou skupin životní pojištění podporuje prevenci, za níž dostane pojištěný speciální bonusy.

ČSOB

J&T: J&T Finance Group SE prohlubuje spolupráci s čínskou CEFC

Velká Čínská investiční skupina vstupuje do některých tuzemských významných společností. V tomto případě oznámila vstup Číňanů skupina J&T Finance Group, jinak také vlastník J&T banky. Vstup Číňanů provází kromě chvály také obavy. Jsou investoři z Číny skutečně stabilními vlastníky, kteří budou ovládnuté společnosti rozvíjet a investovat do nich? Nedostáváme se do područí Čínského komunismu a jeho vlivu? Dosavadní investice Číňanů zatím fungují. Než však pouze skupování podílů v tuzemských společnostech oceňujeme přímé investice do výroby či poskytování služeb v České republice.

JT banka

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: mBank se spojuje, ČSOB poj. pojistí muže i ženy

Diskutovat (0)