Nejabsurdnější poplatek 2013 – nominujte své favority do IX. ročníku ankety!


07. 11. 2013  09:57     BP.com     komentáře (0)

Oblíbená anketa o Nejabsurdnější bankovní poplatek 2013 začala. S prvním listopadovým dnem mohou čtenářky a čtenáři našeho serveru nominovat své favority, o kterých se bude v dalších kolech volby rozhodovat. A taky tak činí! Diskuse se začíná zaplňovat absurditami ze sazebníků bank, chcete vědět jakými?

Nejabsurdnější poplatek 2013 – nominujte své favority do IX. ročníku ankety!




Pojďme si udělat malou sondu mezi příspěvky a tipy na nejabsurdnější bankovní poplatky, které v nominacích také najdete.

Tak například čtenáři Janovi vadí účtování poplatků za autorizační SMS. „Ty účtovala UniCredit Bank, asi jako jediná v České republice,“ napsal Jan.

Čtenářka Jarka je rozhořčena svou zkušeností v ČSOB s poplatkem za kartu v šuplíku. „Na výpise se mně v září objevil nový měsíční poplatek za nepoužívanou kreditní kartu. K zrušení karty mě přiměla věta operátorky ČSOB "převedení poplatku máte bezplatné",“ napsala ve své nominaci klientka.

.

NOMINUJTE BANKOVNÍ ABSURDITY ZDE!

.

Čtenáři Standovi se zase nelíbí výše poplatku za změnu trvalého příkazu. „Dobrý den, dnes jsem zaplatil v Komerční bance v Nymburku poplatek za změnu trvalého příkazu 69,00 Kč, což se mi zdá hodně, nehledě na nehorázné poplatky za vedení účtu. Pokud to půjde, tak prosím o zařazení do absurdních poplatků. Děkuji.“

Z několika desítek již nominovaných poplatků jsme vybrali ještě příspěvek čtenáře Vládi, jenž kritizuje poplatek za dotaz úřední osoby: „Toto považuji za jednoznačně nejabsurdnější a zároveň nejzákeřnější poplatek, který si může banka účtovat, protože nelze ovlivnit. Tento poplatek si účtuje FIO banka. V podmínkách banky není nijak specifikováno, kdo ta úřední osoba může být, napadá mě třeba policie, notář, soud, exekutor atd. Jsem přesvědčen, že toto bude vítěz letošní ankety,“ tipuje Vláďa.

.

NOMINUJTE BANKOVNÍ ABSURDITY ZDE!

.



Nejabsurdnější poplatek 2013 – nominujte své favority do IX. ročníku ankety!

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16616589536

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více