Nový web www.novabanka.cz nabízí diskusi pro klienty i banky


22. 10. 2007  21:45     Patrik Nacher     komentáře (0)

Co bankovní klienti od své, případně nové banky, očekávají? Jaké služby by si přáli a kolik by za ně byli ochotni zaplatit? Jaké bankovní poplatky je štvou a jaké jim naopak nevadí? Odpovídejte a diskutujte na www.novabanka.cz. Aby vás banky slyšely.





Napište, co chcete, aby vám nabízela banka, co od ní očekáváte

 

 

V rámci aktivit portálu www.bankovnipoplatky.com vznikl nový, jednoduchý a přehledný web www.novabanka.cz, který návštěvníkům nabízí možnost vyjádřit se v diskusi na téma, co očekávají od nové banky. Tato diskuse reaguje na zprávy, že do ČR směřují další banky (např. mBank) či na změny těch současných, které u nás již působí.

Klienty trápí bankovní poplatky, nepřehlednost sazebníků a obchodních podmínek a často i neochota zaměstnanců bank. Zároveň se téměř všechny banky v reklamách předhánějí v tvrzeních, že právě oni nemají kritizované poplatky či jejich internetové bankovnictví je to nejjednodušší a nebo právě u nich získá klient úvěr za pár minut. Realita je pak samozřejmě poněkud složitější.

Co ale vlastně klienti od své, případně nové banky, očekávají? Jaké služby by si přáli a kolik by za ně byli ochotni zaplatit? Jaké bankovní poplatky je štvou a jaké jim naopak nevadí? Na všechny tyto a mnohé další otázky existují různé odpovědi. Co klient, to jiný názor. A proto je tu web, na kterém se mohou klienti rozepsat o svých představách, názorech a přáních, co by měly banky svým klientům nabídnout. Diskusi najdete na adrese:

http://www.novabanka.cz/co-by-mely-nabidnout-nove-banky/



Nový web www.novabanka.cz nabízí diskusi pro klienty i banky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16618334768

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více