Patrik Nacher knihy jen nepíše. Vkládá do nich rozum i zkušenosti boje s finanční negramotností


04. 11. 2015  00:51     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Kniha s názvem "Konec finančních negramotů v Čechách" je určena každému, kdo se chce o financích, odpovědném chování a pozitivním přístupu k životu i hospodaření dozvědět více. Patrik Nacher při přípravě a sepisování knihy zúročil více než desetileté zkušenosti, které se vzděláváním veřejnosti a zvyšování její finanční gramotnosti bezesporu má. 

Patrik Nacher knihy jen nepíše. Vkládá do nich rozum i zkušenosti boje s finanční negramotností




Patrik Nacher je tak zakladatelem mnoha projektů směřujících nejen ke zvyšování finanční gramotnosti, ale také k podpoře klientů bank či pojišťoven. V rámci projektů se Patrik zastává a to aktivně svých čtenářů na serveru Bankovní poplatky při sporech s bankami a dalšími finančními institucemi a to velmi úspěšně. Aktivita Patrika Nachera na poli pomoci, vzdělávání, poradenství a zastání obyčejných klientů finančních institucí vynesl Patrikovi neoficiální přezdívku "Ombudsman bankovních klientů".

Nacher

Mezi nejvýznamnější projekty autora knihy patří:

Autor knihy je zakladatelem mnoha projektů směřujících nejen ke zvyšování finanční gramotnosti, ale také k podpoře klientů bank či pojišťoven. V rámci projektů se Patrik zastává a to aktivně svých čtenářů na serveru Bankovnipoplatky.com při sporech s bankami a dalšími finančními institucemi a to úspěšně.

Mezi nejvýznamnější projekty autora knihy patří:

- založení webu Bankovní poplatky - www.BankovniPoplatky.com

- Anketa o nejabsurdnější bankovní poplatek -https://www.bankovnipoplatky.com/ankety/nejabsurdnejsi-bankovni-poplatek.html

- Ideální banka 21. století - velká soutěž studentů středních a vysokých škol o představu ideální banky budoucnosti a jejích produktů a služeb -

https://www.bankovnipoplatky.com/ankety/idealni-banka-21-stoleti.html

- GEEN Vstřícná banka - čtvrtletí i výročního kontinuální hodnocení retailových bank v České republice - zatím nejkomplexnější a nejcitovanější hodnocení bank - www.VstricnaBanka.cz

- podílení se na pořadu ČT – Suma sumárum aneb kde jsou mé peníze

- Vydání knihy s názvem "Konec finančních negramotů v Čechách"

Právě kniha, která byla aktuálně pokřtěna a nyní se objevila na pultech knihkupectví, je dalším střípkem do mozaiky jeho proklientských aktivit. Dá se říci, že kniha rekapituluje a shrnuje zkušenosti svého autora a to na základě konkrétních a reálných případů a příkladů. Jednotlivé kapitoly a okruhy jsou řazeny logicky, s přidělením konkrétního přísloví, které nejlépe popisuje dané pravidlo či problém. Dá se tak říci, že se v knize najde skutečně každý čtenář a každý také nalezne svůj vlastní problém, se kterým se v životě potýká a snaží se ho řešit.

Právě kniha, která byla aktuálně pokřtěna a nyní se objevila na pultech knihkupectví je dalším střípkem do mozaiky proklientských aktivit Patrika Nachera. Dá se říci, že kniha rekapituluje a shrnuje zkušenosti svého autora a to na základě konkrétních a reálných případů a příkladů. Jednotlivé kapitoly a okruhy jsou řazeny logicky, s přidělením konkrétního přísloví, které nejlépe popisuje dané pravidlo či problém. Dá se tak říci, že se v knize najde skutečně každý čtenář a každý také nalezne svůj vlastní problém se kterým se v životě potýká a snaží se ho řešit.

NOVOU KNIHU PATRIKA NACHERA SI MŮŽETE ZAKOUPIT PŘÍMO ZDE!

Konec negramotů



Patrik Nacher knihy jen nepíše. Vkládá do nich rozum i zkušenosti boje s finanční negramotností

Diskutovat (0)