ČS doručuje karty seniorům až do domu


09. 04. 2020  10:02     Tisková zpráva     komentáře (0)

Spořitelna posílá platební karty až domů, všem klientům, kteří o ně požádají. Banka proaktivně telefonicky oslovuje zejména starší klienty

ČS doručuje karty seniorům až do domu




Česká spořitelna v souvislosti s koronavirovou pandemií začala telefonicky oslovovat zejména starší klienty, kteří nemají platební kartu a nabízí jim doručení karty až domů. Banka také spustila online formulář, kde si doručení karty domů mohou klienti nebo jejich blízcí jednoduše objednat. Služba je určena primárně pro starší klienty, kteří jsou z hlediska pohybu venku nejvíce ohroženi pandemií. Klienti nemusí pro kartu na pobočku, což spolu s následným bezhotovostním placením snižuje riziko, že se nakazí. O kartu lze požádat i prostřednictvím webových stránek <https://www.csas.cz/cs/osobni-finance/ucty-karty/karty-platby-mobilem#/modalComponent/isOpen/true/url/%2Fcs%2Fconfiguration%2Fleads%2Fcallback-debetka.modal> , kde lze zanechat telefonní kontakt a banka se klientovi ozve.

"Mezi našimi seniory máme stále řadu klientů, kteří při placení nevyužívají možnost platit bezhotovostně. Přitom je to v tuto chvíli nejvíce bezpečný a hygienický způsob při placení, kterým se eliminuje riziko nákazy koronavirem. V současnosti aktivně těmto klientům voláme, abychom jim umožnili platit v následujících dnech bezkontaktně,” říká Jan Hailich, manažer pro platební karty v České spořitelně.

Obliba bezkontaktního způsobu placení dlouhodobě roste. V současnosti již klienti České spořitelny provedou přes 40 % plateb u obchodníka klasickou plastovou platební kartou nebo mobilním telefonem, ve kterém jsou uloženy údaje o platební kartě v aplikaci jako Apple Pay či Google Pay. Od ledna 2020 se více než ztrojnásobil zájem o placení pomocí služby Google Pay a aktuálně při placení mobilní telefon využívá více než 250 tisíc klientů.



ČS doručuje karty seniorům až do domu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16697919984

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1650
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5310
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3845
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7450
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0561
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více