Pět procent zpět z každého nákupu potravin, benzínu i nafty


02. 06. 2014  12:01     TZ     komentáře (0)

Klienti, kteří si do konce září pořídí novou kreditní kartu MoneyCard Plus od GE Money Bank, mohou na nových odměnách získat zpět tisíce korun. Noví klienti získají ke standardním odměnám věrnostního programu bene+ další 4 % z každého nákupu ve všech obchodech s potravinami a také na všech čerpacích stanicích v ČR. Vedení kreditní karty bude navíc pro nové zákazníky první rok zdarma.

Pět procent zpět z každého nákupu potravin, benzínu i nafty




„Náš věrnostní program na platebních kartách bene+ je již nyní nejrozšířenější v Česku. Současná nabídka atraktivitu kreditních karet ještě zvyšuje. Za potraviny a pohonné hmoty totiž utratí naši klienti vůbec nejvíce, každá druhá platba kreditní kartou se uskuteční právě v obchodech s potravinami,“ říká Alena Nekulová, produktová manažerka kreditních karet GE Money Bank. „Ke standardním odměnám bene+ ve výši 1% z každé platby kartou u všech obchodníků v ČR a na internetu budeme na všechny platby v obchodech s potravinami a čerpacích stanicích přičítat další 4 %. Klienti zde tak ušetří 5% z každého nákupu, u stávajících partnerů bene+ budou odměny ještě vyšší – v Globusu dostanou zákazníci 6 %, na benzinkách Agip dokonce 7 % z každého nákupu zpět,” dodává Alena Nekulová.

Mimořádné odměny platí na veškeré zboží v supermarketech nebo hypermarketech s potravinami, ale také například na všechny drobné koloniály, které přijímají platební karty. GE Money Bank klienty nijak neomezuje v tom, co si dají do nákupního košíku – peníze zpět dostanou zkrátka za každou platbu kreditní kartou. To platí také v případě čerpacích stanic, nezáleží tedy na tom, zda klienti kupují naftu nebo například žvýkačky.

Kreditní karta pro každodenní nákupy
Současná nabídka platí pro všechny zájemce, kteří si pořídí kreditní kartu MoneyCard Plus do 30. září 2014. Zákazníci mohou na mimořádných odměnách získat každý měsíc až 500 Kč navíc, za půl roku tedy až 3000 Kč. Standardní odměny věrnostního programu bene+ se do zmíněného limitu nezapočítávají a jsou neomezené, takže celková výše odměn může být pro klienty ještě vyšší. Kreditní karta tak nebývá využívána jen jako rezerva či krátkodobá půjčka. Díky bezúročnému období a snadnému ovládání se z ní stává běžná platební karta se spoustou výhod.

Peníze zpět za každou platbu díky bene+
Nejrozšířenější věrnostní program na platebních kartách v Česku bene+ je automatickou součástí všech kreditních karet MoneyCard Plus. V programu je již přes 200 partnerů, klienti tak mohou výhody čerpat ve více než 1600 kamenných provozovnách a 35 internetových obchodech.

Hlavní výhodou věrnostního programu bene+ je, že klienti získávají odměnou reálné peníze, jejichž celková výše není nijak omezena. U partnerů bene+ dostávají klienti peníze zpět za každou platbu kartou, a to až do výše 30 % z částky nákupu, u ostatních obchodníků a na internetu pak získávají zpět 1 % z každé platby. Nově do programu přibyly také akční slevové kupony, které si mohou vytisknout a použít všichni uživatelé bankomatů GE Money Bank. Partnery bene+ jsou jak velké řetězce typu Globus, Agip, BENU Lékárny, Datart, Neoluxor tak i malí regionální obchodníci.

Placení kreditními kartami MoneyCard Plus je bezpečné. GE Money Bank využívá technologii 3D Secure, která brání zneužití karet u internetových plateb. Banka také nabízí klientům další bezpečnostní prvky včetně možnosti dočasně si kartu zablokovat, omezit online platby nebo výběry z bankomatů v zahraničí. Zákazníci mají o všech transakcích dokonalý přehled díky Internet Bance, která je ke kreditním kartám spuštěna automaticky a zdarma.

 Další zajímavé zprávy z bank naleznete ZDE!



Pět procent zpět z každého nákupu potravin, benzínu i nafty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16575737264

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1530
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4390
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8215
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3325
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6725
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0539
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více