Komentované zprávy bank:
Air Bank množí bankomaty, Češi už umí platit mobilem


28. 06. 2017  00:23     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Air Bank, ČSOB a Komerční bance.

Komentované zprávy bank: Air Bank množí bankomaty, Češi už umí platit mobilem




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu GEEN Vstřícná banka.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

Air Bank: Máme už 160 bankomatů. Označte, kde chcete další

Jak už jsme psali, rozhodli jsme se výrazně rozšířit síť našich bankomatů. Šlo o jedno z vašich nejčastějších přání, tak vám ho chceme splnit. Teď už můžete vybírat peníze na více než 160 našich bankomatech a pořád přidáváme další. A dál nám také můžete říct, kde byste je ocenili nejvíc.

Právě rozvoj bankomatové sítě a zavádění technologie bezkontaktního výběru z bankomatu řadí Air Bank ke špičce v rozvoji bankovnictví a přinášení nových přístupů do bankovních služeb a produktů. Air Bank tak míří k tomu být skutečně nejinovativnější bankou na tuzemském trhu. To je právě cesta, kterou může i středně velká banka zaujmout nové klienty a motivovat je k využívání služeb a produktů této banky. Rozšiřování sítě bankomatů pak svědčí o tom, že Air Bank nechce být do budoucna jen tzv. internetová, nebo nízkonákladová banka, ale banka plnohodnotná.

Air Bank

Komerční banka připravila specializované webové stránky pro exportéry a importéry

Kompletní informace ze zahraničních trhů nyní naleznou exportéři a importéři na nových webových stránkách Komerční banky. Na jednom místě najdou české firmy vybrané ekonomické zprávy a analýzy, databáze potenciálních odběratelů a dodavatelů, profily zemí, kalendář oborových akcí nebo informace o právních předpisech a clech.

Stránky Komerční banky trošku napodobují servisní stránky bussines info, ale jedná se o velmi dobrý informační materiál. Banka tak poskytují informační a servisní podporu nejen svým klientům, ale i dalším podnikatelům, kteří působí jako exportéři nebo importéři v rámci zahraničního obchodu naší země. Právě takto koncipované stránky pomáhají zejména malých a středním podnikatelům, aby měli možnost a dostatek informací pro nabízení svých produktů a služeb na zahraničních trzích.

KB

Češi se naučili platit mobilním telefonem, využití aplikace ČSOB NaNákupy rychle roste

Více než patnáct tisíc klientů ČSOB a Ery Poštovní spořitelny si už aktivovalo aplikaci ČSOB NaNákupy. Od loňského léta lze aplikací v mobilu platit v obchodech, nově umožní autorizaci plateb také prostřednictvím otisku prstu. V rámci běžící kampaně mohou navíc noví i stávající klienti získat za platby mobilem zajímavé finanční bonusy.

Velmi prospěšná inovace, za kterou musíme banku pochválit. Klienti určitě ocení komfort a pohodlnost placení, i nové bezpečností prvky. O tom také mimochodem svědčí velký zájem o využití této bankovní služby. Pokud navíc vezmeme v úvahu, že platba kartou může být v blízké budoucnosti v souvislosti se zaváděním nových způsobů autorizace významně ohrožena, je vidět, že banka myslí i na budoucnost.

ČSOB

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Air Bank množí bankomaty, Češi už umí platit mobilem

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více