Komentované zprávy bank:
Air Bank ve statisících a pracovat do Uni


22. 06. 2018  00:10     Miroslav Zeman     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK: O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: Air Bank ve statisících a pracovat do Uni




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu GEEN Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!

Air Bank: Už je vás přes 600 tisíc

Nedávno jsme slavili 6. narozeniny a hned tu máme další milník s číslem šest. Tentokrát ale v řádu sta tisíců. Překonali jsme totiž hranici 600 000 klientů.

Air Bank musíme k dosažení mety 600 tisíc klientů poblahopřát. Jako jedna z nových bank tak má o 200 klientů méně než konkurenční Fio banka. Platí také ale, že Fio banka je na trhu o několik měsíců déle, tudíž nárůst klientů je u obou bank v zásadě srovnatelný. I přes snižující se dynamiku nárůstu klientů se stále jedná o velmi úspěšný a vysoký nárůst.

Air Bank

UniCredit byla oceněna nejlepším evropským zaměstnavatelem roku 2018

UniCredit získala certifikaci Top Employers Institute (TEI) za svou výjimečnou nabídku pro zaměstnance. Tím potvrdila postavení banky, která nabízí skvělé zaměstnání. Ocenění za nejlepšího zaměstnavatele získala  v Bulharsku, Chorvatsku, Německu, Itálii a Rusku.

 Každoroční mezinárodní průzkum provádí společnost Top Employers Institute. Ta oceňuje přední zaměstnavatele na celém světě. Zaměstnavatele, kteří poskytují svým zaměstnancům výborné pracovní podmínky, podporují a rozvíjejí jejich talent na všech úrovních a snaží se neustále optimalizovat pracovní procesy. 

Když do práce, tak jděte do UniCredit Bank. Ta je totiž podle hodnocení výjimečně dobrým zaměstnavatelem. Do banky už tedy nemusíte chodit jen pro účet, nebo pro úvěr, ale také za prací. A UniCredit se budete mít jako zaměstnanci doslova jako prasátka v žitě. Je tu jen jediný problém. UniCredit Bank zase tolik zaměstnanců v České republice nemá.

UniCredit Bank

ČSOB přiváží zlato z celoevropské soutěže strukturovaných produktů

Skupina ČSOB získala prestižní investiční ocenění. V rámci 15. ročníku Structured Products & Derivates Awards 2018 v Londýně obhájila prvenství v kategorii Nejlepší distributor v České republice. Zároveň získala ocenění za nejlepší výkonnost strukturovaných produktů v ČR.

ČSOB opět zabodovala v soutěži bank a nyní dokonce v mezinárodní soutěži. Tentokrát se jednalo o soutěž strukturovaných produktů. ČSOB tak byla vyhlášena Nejlepším distributorem v České republice. Otázkou je, co může banka distribuovat. Pod pojmem distributor si spíše představíme podniky typu velkoskladů a velkoobchodů, nikoliv banky. I tak bance k dalšímu prvenství v prestižní mezinárodní soutěži.

ČSOB

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ KOMENTÁŘE TISKOVÝCH ZPRÁV BANK NALEZNETE ZDE!

Maskot palec dolů



Komentované zprávy bank: Air Bank ve statisících a pracovat do Uni

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více