Zuno bank

Zuno bank

Zuno bank, a.s.
Peter Lakata, vedoucí ZUNO BANK AG, organizační složka
Sídlo: Václavské náměstí 55, 110 00 Praha 1
Tel.: 2 456 99 999
E-mail: info@zuno.cz, www.zuno.cz


Kvartál
1 2 3 4

Ohodnoťte banku

Porota 3Q 2015 57,1
Miroslav Zeman

Zuno je obecně nejslabší z trojky nízkonákladových bank, která vstoupila společně na trhu. Není tedy žádným překvapením, že se tato banka aktuálně prodává. Zuno se snaží zviditelnit prostřednictvím poměrně viditelných a nápaditých reklamních kampaní, které však nejsou vidět tak často, jako v případě konkurenčních bank. I přesto však banka nabízí poměrně výhodné produkty, které na tuzemském trhu a to i v konkurenci dalších nízkonákladových bank obstojí.

S čím Zuno přišla ve třetím čtvrtletí 2015:

Zuno přišla ve třetím čtvrtletí v podstatě s jednou zajímavou novinkou, tedy úsporou až 40 procent na staré půjčce, pokud si ji ovšem převedete právě do Zuno. Je zřejmé, že Zuno hledá svůj vlajkový produkt a zřejmě ho také i našla.

ZUNO: Se Zuno ušetříte na staré půjčce až 40 %

Zuno nezahálí a nechává o sobě stále vědět. Faktem je, že většina reklamních a marketingových aktivit se tím kterým způsobem točí okolo refinancování půjček. Na tomto poli postavila Zuno svou přidanou hodnotu. Zmínit musíme také levné půjčky od této banky. Nyní slibuje banka úsporu proti starým úvěrům až 40 procent. Zuno pro refinancování nabídla tři úrokové sazby podle výše úrokové sazby starého úvěru. Pokud má starý úvěr sazbu do 11,49 %, Zuno nabídne úrok 6,9 %. Pokud je v rozmezí od 11,5 % do 16,49 % ročně, klient dostane úrok 9,9 % ročně. Pokud je starý úrok nad 16,5 %, v Zuno bude 14,9 % ročně. Na klientech už je, zda se jim převod starého úvěru do této banky skutečně vyplatí.

 

Bedřich Danda
Miroslav Škvára
Markéta Grušáková

Nová, dynamická banka. Ve třetím čtvrtletí se zaměřila více na půjčkovou politiku, její výhodné sazby ji pravděpodobně opravdu přivedenou novou klientelu.

Olga Ortová Šeflová

Zuno bank nabízí atraktivní obchodní podmínky při online poskytování spotřebitelských úvěrů a refinancování, při kterém mohou klienti získat až o 40% nižší úrokovou sazbu. Další novinky nejsou patrné.

(0 bodů)

Bankovní poplatky 3Q 2015 83.8
Bankovní poplatky.com

Zuno Bank změnila vlastníka již nepatří do bankovní skupiny Raiffeisen Bank International. Nicméně se zatím nezměnila základní poplatková filosofie banky, takže hodnocení v této části ponecháme na stejné úrovni jako v minulém kvartále.

Banka od 1. července změnila poplatek za první, druhou a třetí upomínku v sekci Účty ve výši 350 Kč na poplatek za upomínku při nepovoleném přečerpání na 125 Kč. Stejně se mění i poplatky v sekci Rezerva, Půjčka a Refinancování. V sekci Půjčka dochází ke změně poplatku na „poplatek za upomínku při prodlení se splátkou Půjčky“ ve výši 250 Kč. U Kreditky a Platinové kreditky poplatek zní „poplatek za upomínku při prodlení se splátkou/při nepovoleném přečerpání Kreditky“ a je ve výši 250 Kč. Hodnocení v této části proto zatím ponecháváme na stejné úrovni jako minule s pozitivním výhledem do dalších kvartálů.

Sazebník je podobně jako u Air Bank či Equa bank přehledný a celkem jednoduchý. Všechny tři nové banky vyslyšely volání klientů po srozumitelnosti na první přečtení. Sazebník Zuno Bank se i po rozšíření služeb vešel na dvě A4. Hodnocení v této části ponecháváme na stejné úrovni jako v minulém čtvrtletí.

V Q Reportu Scott & Rose zaplatí standardní klient 356 Kč (3. místo). Hodnocení neměníme. 

Veřejnost 3Q 2015 85.6
zlepšuje se
Nízký úrok u půjčky, výběry ze všech bankomatů v ČR a EU zdarma nad 1.000,- / super zákaznická podpora!
Nejmenší úrok u půjčky, rychlá komunikace přes Zákaznické centrum. Jsem u této banky 2 roky velice spokojená.
David Stříbrský
Nízké úroky u půjčky. Přehledné internetové bankovnictví vč. mobilního bankovnictví. Cokoli řeším s operátory, vyjdou vstříc a pomohou.

Sazebníky


Pobočky

Bankomaty