Buřinka přináší ve své podzimní kampani revoluční novinku


20. 08. 2018  14:43          komentáře (0)

Ještě před koncem prázdnin odstartovala podzimní komunikační kampaň Stavební spořitelny České spořitelny. Po úspěšné jarní propagaci znovu pokračuje Buřinka v televizní kampani, ve které tentokrát komunikuje možnost dokládání účelu úvěru jednoduše a bez faktur, pouze fotografiemi před a po rekonstrukci. Kromě televizních spotů se tento benefit bude až do poloviny října komunikovat prostřednictvím online médií, YouTube, PR a sociálních sítí. Bonusem nejen pro klienty Buřinky bude soutěž o 24 kávovarů, která poběží na Instagramu.

Buřinka přináší ve své podzimní kampani revoluční novinku




Od 20. srpna mohou televizní diváci vídat aktualizovaný TV spot Buřinky režiséra Milana Baloga, ve kterém hraje opět hlavní roli kuchyně. Tématem 20´ spotu je novinka ÚVĚR BEZ FAKTUR. Klientům výrazně zjednoduší dokládání účelovosti. U nezajištěných úvěrů od Buřinky nemusí dokládat faktury, stačí fotografie před a po skončení rekonstrukce či výstavby a soupis prací. U zajištěných úvěrů je možné dokládat účelovost i aktualizací znaleckého posudku.

Zároveň s kampaní bude pro klienty Buřinky spuštěno uživatelsky komfortní webové rozhraní pro nahrání potřebných fotografií a dokumentů, a to přímo na internetových stránkách Buřinky: https://www.burinka.cz/zasilani-podkladu-a-dokumentu/.

Buřinka zákazníky přesvědčuje, že je skvělým partnerem všech českých domácností při rekonstrukci
a snaží se v duchu své vize „Společně měníme bydlení v domov“ nabídnout co nejjednodušší
a nejsnadnější financování představ o vysněném domově. Z Úvěru od Buřinky si mohou nyní klienti pořídit i další položky, které až dosud nebylo možné úvěrem financovat. Jde například o bílou i černou elektroniku nebo domácí textil, pokud si je klient pořídí v souvislosti s rekonstrukcí či výstavbou.

Hlavním produktem, který Buřinka v této komunikační kampani propaguje, je Úvěr od Buřinky s konkrétní nabídkou půjčky na rekonstrukci ve výši 200 000 Kč za 1 460 Kč měsíčně.

Spot ke zhlédnutí zde: https://youtu.be/W72fDicgiGQ

Making of kuchyně před a po Making of_Měníme bydlení v domov 


 



Buřinka přináší ve své podzimní kampani revoluční novinku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

11149122112

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

5,62


ČÍSLO TÝDNE - 5,62 právě tolik procent činila průměrná úroková sazba hypoték na počátku března. Mírně se tak zvýšila o 0,02 procenta.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2310
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,2130
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8350
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5375
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1440
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3850
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0736
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více