Česká spořitelna nabízí klientům bonus 3 000 Kč ke každé nově sjednané Půjčce


31. 10. 2012  11:35     Helena Matuszná     komentáře (0)

Akce platí v období od 1. listopadu do 24. prosince 2012.





Klienti České spořitelny, kteří si pořídí hotovostní úvěr Půjčku, získají bonus 3 000 korun na účet vedený u České spořitelny. Akce probíhá od 1. listopadu do 24. prosince 2012 a platí pro všechny nově sjednané Půjčky. Klienti, kteří si v daném období sjednají více úvěrů, získají bonus pouze jednou. Navíc si mohou klienti u své Půjčky zdarma změnit výši splátky, a to i opakovaně.
 
Vyřízení Půjčky je pohodlné a rychlé. Klienti mohou získat 30 až 600 tisíc korun ihned v hotovosti nebo na účet. Výši a datum splátek si klienti určí sami podle svých možností a půjčku nemusí zajišťovat. Splátky si mohou klienti rozložit až na 7 let. Pevná úroková sazba, která se pohybuje od 8 %, dává klientům jistotu, že se splátky nezvýší. K Půjčce si mohou klienti také sjednat pojištění, které jim pomůže v případě, že by nemohli splácet.
 
U všech hotovostních a spotřebitelských úvěrů České spořitelny si mohou klienti navíc zdarma snížit či zvýšit splátky úvěru. Změnu výše splátek mohou klienti provádět i opakovaně u každého nově sjednaného, ale i existujícího úvěru. Tímto zvýhodněním vychází banka vstříc všem klientům, kteří označili flexibilitu splátek v průběhu splácení úvěru za jednu z hlavních výhod, kterou jim může úvěr nabídnout, protože mají jistotu, že splácení vždy zvládnou.
 
Česká spořitelna se umístila na prvním místě v žebříčku Navigátor bezpečného úvěru, který sestavili odborníci z Institutu ekonomických studií Univerzity Karlovy a společnosti EEIP. Navigátor analyzoval podmínky padesáti neúčelových hotovostních úvěrů od 34 poskytovatelů a úvěry od České spořitelny byly ohodnoceny jako nejbezpečnější na českém trhu. Za bezpečný úvěr je považován takový, u kterého žadatel rozumí parametrům, zná kvalitu poskytovatele a chápe důsledky, které plynou z jeho splácení i nesplácení.


Česká spořitelna nabízí klientům bonus 3 000 Kč ke každé nově sjednané Půjčce

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16617965616

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více