VELKÝ PRŮZKUM POROVNÁNÍ BANK PODLE ZAPLACENÝCH POPLATKŮ 2020:
Posílejte nam své výpisy


04. 03. 2020  04:55     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Své výpisy se začerněnými či vymazanými osobními údaji zasílejte do naší redakce na mailovou adresu m.zeman@bankovnipoplatky.cz, ideálně teď hned. Pro lepší orientaci shlédněte naše video, kde vám názorně popisujeme, jak nám roční výpisy zaplacených poplatků poslat co nejsnadnějším způsobem.

VELKÝ PRŮZKUM POROVNÁNÍ BANK PODLE ZAPLACENÝCH POPLATKŮ 2020: Posílejte nam své výpisy




Zprostředkujeme vám, kolik platí na poplatcích váš soused

Průzkumem výše zaplacených poplatků za celý rok 2019 chceme čtenářům poskytnou cenné porovnání a náhled do výpisu poplatků jiných klientů u jiných bank. Chceme také rozproudit diskuzi na téma zbytečných a absurdních poplatků, které ve velmi vysokých výších neustále některé banky vůči svým klientům uplatňují.

Banky se musí přiznat. Co a kolik jim platíte na poplatcích

Zatímco v minulosti byly poplatky spíše skrývány a byly traceny v běžných měsíčních výpisech mezi desítkami dalších položek, nově musí banky zaplacené poplatky svým klientům přiznat. Přiznání musí být přehledné, vše v jednom ročním výpisu a každý poplatek musí být jasně určený. Podstatná je také částka všech zaplacených poplatků za celý rok, tedy jejich součet.

VIDEO: Návod na zaslání ročního výpisu zaplacených poplatků serveru BANKOVNÍ POPLATKY

výpis ruka

Klienti bank i celá veřejnost jasně uvidí, kolik a která banka svému klientovi účtuje na poplatcích. Někteří klienti tak zaplatí nulové poplatky za celý rok. Jiní klienti za stejné služby a transakce zaplatí stovky korun.

Průzkum ukáže klientům PRAVDU

Je otázkou, zda klient má potřebu setrvat u své banky ve chvíli, kdy po něm chce platit zbytečné nebo absurdní poplatky, když u jiné banky, kde si zřídí účet například během dvou minut on-line, žádné poplatky platit nebude.

Průzkumem tak chceme dát, nejen klientům, ale i veřejnosti a bankám, zpětnou vazbu, jak si která banka v oblasti poplatků stojí v porovnání s jinými a jak která banka své klienty zbytečnými poplatky zatěžuje. Uplatňování absurdních poplatků neodůvodňují ani rekordní a neustále rostoucí zisky všech významných bank. Prostor pro rušení absurdních poplatku zde tak je a vůbec to banky nemusí bolet.



VELKÝ PRŮZKUM POROVNÁNÍ BANK PODLE ZAPLACENÝCH POPLATKŮ 2020: Posílejte nam své výpisy

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor