ČS nově poskytuje standardní hypotéky až do výše 90 % LTV, nadále nabízí i 100% hypotéky


12. 05. 2010  15:01     Kristýna Havligerová     komentáře (0)

Klienti nově získají standardní hypotéky České spořitelny až do výše 90 % z odhadní ceny bytu. Banka tak zvýšila standardní poskytovanou procentuální výši LTV u hypoték o 10 %. Pro klienty to znamená, že při koupi bytu financovaného hypotékou budou potřebovat nižší částku z vlastních zdrojů. Stávajícím klientům poskytuje Česká spořitelna, jako jedna z mála bank, i nadále 100% hypotéky.





„Jde o další ze série kroků, kterými chceme klientům ještě více zjednodušit a zpřístupnit financovaní jejich bydlení. Od začátku dubna klientům navíc nabízíme snížení úrokové sazby, kdy lze hypotéku získat již od 4,49 %. Brzy představíme ještě další novinky v oblasti hypoték,“ uvedl Tomáš Halla, ředitel odboru úvěry na bydlení a podnikání České spořitelny.   V souvislosti s vývojem v posledních letech se klienti stále více zajímají o případná budoucí rizika a možnosti, jak jim předcházet. Ke dvěma třetinám nově sjednaných hypoték tak klienti volí i pojištění schopnosti splácet. Na oblibě přitom stoupá varianta pojištění, která pokrývá i případy, kdy klient nemůže splácet z důvodu ztráty zaměstnání. Pojištění schopnosti splácet je vždy součástí Ideální hypotéky s úrokovou bonifikací. Ta klientům přináší nejnižší úrokovou sazbu (od 4,49 % p.a.) a dále i garanci snížené sazby při dalších refixacích. Ideální hypotéka ČS s úrokovou bonifikací je vždy s pětiletou fixací úrokové sazby, s minimálně dvacetiletou splatností úvěru a s možností předčasně uhradit až 20 % ze zbývající výše hypotéky.


ČS nově poskytuje standardní hypotéky až do výše 90 % LTV, nadále nabízí i 100% hypotéky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16588141760

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1530
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4390
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8215
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3325
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6725
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0539
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více