ČSOB spouští pro své klienty komunikaci prostřednictvím aplikace WhatsApp


05. 04. 2018  21:36          komentáře (0)

ČSOB spustila novou možnost komunikace se svými klienty. Nyní je možné kontaktovat banku prostřednictvím mobilní aplikace WhatsApp, díky které může klient řešit běžné dotazy, aniž by musel volat na informační linku nebo navštěvovat pobočku. Komunikovat s bankou odkudkoliv je však již dlouhodobě možné také pomocí online chatu či videa na webových stránkách banky, Facebooku, Twitteru, Youtube (včetně recenzí ke Smartbankingu na Google Play) či například Skypu.

ČSOB spouští pro své klienty komunikaci prostřednictvím aplikace WhatsApp




Spolu s aplikací WhatsApp tak ČSOB nabízí svým klientům opravdu široké spektrum možností vzájemné komunikace. Služba funguje na telefonním čísle 607 275 105, během pracovních dnů je dostupná od 7:00 do 22:00, o víkendu pak od 10 do 19 hodin.

Služba, kterou ČSOB zavádí jako první banka v České republice, by měla klientům přinést ještě větší komfort a pohodlí při vzájemné interakci s bankou. Prostřednictvím světově oblíbené aplikace je nyní možné komunikovat i s klientským servisem ČSOB a řešit různé dotazy, které se týkají nejen bankovních produktů a služeb. ČSOB tak rozšiřuje paletu možností vzájemné komunikace o další kanál, díky kterému bude klientům dostupná téměř kdykoliv a odkudkoliv.  Aplikaci WhatsApp je možné stáhnout v obchodech Google Play i App Store a to zcela zdarma.

Vzhledem k tomu, že aplikace WhatsApp limituje počet konverzací na jedno telefonní číslo, bude ČSOB vždy po určitě době stávající telefonní číslo nahrazovat novým. Klienti se o aktuálních kontaktech mohou informovat prostřednictvím webu ČSOB www.csob.cz/portal/kontakty/dulezite-kontakty


 



ČSOB spouští pro své klienty komunikaci prostřednictvím aplikace WhatsApp

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16624463680

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více