ČSOB zvýhodňuje úvěry pro bytová družstva a SVJ


16. 04. 2012  10:52     tz     komentáře (0)

Stát v tomto roce nebude dotacemi podporovat rekonstrukce bytových domů, a proto se ČSOB rozhodla bytovým družstvům a společenstvím vlastníků jednotek vyjít vstříc. Od dubna poskytuje všechny úvěrové produkty bez poplatku za poskytnutí úvěru a bez požadavku na vlastní zdroje žadatele. Tato výhodná nabídka bude platit pro úvěry se smlouvou podepsanou mezi dubnem a prosincem letošního roku.





„Věříme, že nulový poplatek, výhodná úroková sazba, která se nachází pod 4 % p.a., a možnost příspěvku z ČSOB Programu energetických úspor klienty zaujmou a rozhodnou se opravy a rekonstrukce svých bytových domů uskutečnit v tomto roce. Díky výhodným nabídkám se nám rozšiřují možnosti realizování nových obchodů a zvyšuje se počet našich klientů,“ komentuje výhodné úvěry Martin Eyberger, výkonný manažer segmentu Podnikatelé a firmy ČSOB.

 .

Úvěr od ČSOB má ovšem mnoho dalších výhod. Kromě toho, že za poskytnutí úvěru klient nic nezaplatí, banka mu navíc může formou příspěvku vrátit 1 % z výše čerpaného úvěru na jeho účet, pokud investice prokazatelně přinese úsporu energie. To je umožněno díky ČSOB Programu energetických úspor, ze kterého jsou příspěvky vypláceny. O příspěvek nemohou zažádat stávající klienti nebo v případě, že se jedná o refinancování již poskytnutého úvěru.

 .

Členové bytových družstev a společenství vlastníků jednotek by podle odborníků s rekonstrukcemi neměli dlouho čekat. „V nejbližší době se jim dotací od státu zřejmě nedostane, ceny tepla se zvyšují a díky nízké úrokové sazbě je v současnosti ideální doba ke sjednání výhodného úvěru potřebného k rekonstrukci. Kromě toho se příští rok očekává další zvýšení DPH,“ doplňuje Martin Eyberger.



ČSOB zvýhodňuje úvěry pro bytová družstva a SVJ

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16681906368

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1650
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5310
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3845
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7450
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0561
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více