GE Money Bank spustila program odměn bene+ na debetních kartách


10. 05. 2010  15:20     Markéta Dvořáčková     komentáře (0)

GE Money Bank připravila od začátku května pro majitele debetních karet novinku v podobě věrnostního programu bene+. Ten majitelům vrací peníze za každý nákup provedený u partnerů programu. GE Money Bank na konci každého měsíce připíše majitelům debetních karet částku od jednoho do pěti procent z hodnoty všech nákupů provedených debetní kartou u partnerů programu bene+.





„Do programu bene+ hledáme partnery, kteří mají celorepublikové pokrytí, aby odměnu mohli čerpat všichni naši klienti. Program se neustále rozšiřuje, v dubnu jsme do programu získali dva nové partnery, v květnu rozšíříme program o další obchodníky,“ říká Iva Štylerová, manažerka běžných účtů a debetních karet GE Money Bank.   Odměna se vztahuje na všechny karty vydané k účtům Genius Active, Genius Active+, Genius Gold a A konto. Navíc klienti běžného účtu Genius Gold získají odměnu ve výši 0,5 procent z hodnoty veškerých nákupů i mimo síť partnerů programu. Zapojení do programu bene+ je pro držitele debetních karet zcela automatické, není potřeba v rámci účtu cokoliv nastavovat.   V současné době je možné získat peníze zpět u těchto partnerů programu: Kika, CineStar (včetně bývalého Village Cinemas), 123shop, camel active, NeoLuxor, Pet Center, coffeeheaven, Pizza Coloseum, Holandské květiny či SCANquilt. Aktuální přehled je k nalezení na www.beneplus.cz   Na českém trhu existuje několik desítek věrnostních programů. Obvykle klienti ve věrnostních programech získávají body, které lze vyměnit za odměny. Pokud už nabízejí zpět peníze, jsou navázány na konkrétní účel využití. Pouze program bene+ vrací majitelům debetních karet zpět na kartu reálné peníze k volnému použití.  
 
 
Aktuální seznam partnerů věrnostního programu bene+ a výše připisované odměny pro držitele debetních karet
123shop 2,5 %
camel active 3,5 %
CineStar (včetně bývalého Village Cinemas) 1,5 %
coffeeheaven 3 %
Holandské květiny 5 %
Kika 1%
Pet Center 2 %
Pizza Coloseum 3 %
SCANquilt 2,5 %
NeoLuxor 2 %
   


GE Money Bank spustila program odměn bene+ na debetních kartách

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16557187376

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1530
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4390
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8215
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3325
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6725
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0539
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více