GEEN Vstřícná banka:
Dejte Expobank CZ své vysvědčení - III. čtvrtletí 2017


05. 09. 2017  00:36     Miroslav Zeman     komentáře (0)

GEEN Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla Expobank CZ a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

GEEN Vstřícná banka: Dejte Expobank CZ své vysvědčení - III. čtvrtletí 2017




Expobank je bankou malou s omezeným rozsahem služeb a produktů. I přesto však u ní její klienti najdou, co potřebují. Expobank CZ není banka pro každého. Tato banka vám musí sednout a musíte jí přijít na chuť. Připomínáme, že se jedná o bývalou LBBW, která ničím moc výrazně nezaujala. Cílem a hlavním úkolem Expobank CZ je toto napravit a udělat tuto banku něčím výjimečným. Banku vlastní investoři z Ruska. Jedná se tak vedle Sberbank o další banku, kterou ovládají vlastníci z této země.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

 

S čím přišla banka v II. čtvrtletí 2017

V prvním čtvrtletí se banka pochlubila převzetím Srbské banky. A to bylo v podstatě vše s čím banka přišla. Jak na tom byla banka ve čtvrtletí druhém? V každém případě bylo druhé čtvrtletí roku 2017 z hlediska aktivity banky mnohem lepší.

Přestup klientů do nového internetového bankovnictví Expobanking

Od 18. 4. jsme zahájili postupný přesun klientů do nového internetového bankovnictví Expobanking, které nabídne výrazně vyšší uživatelský komfort, nové funkcionality a intuitivní ovládání. Nové internetové bankovnictví plně nahradí aplikaci Expo Direct / Expo Business Direct, která bude k 30. 6. 2017 ukončena. Nové internetové bankovnictví Expobank je skutečně povedené a atraktivní. Je vidět, že se banka poučila z těch lepších stránek konkurenčních aplikací a naopak se snažila vyhnout těm problematickým. Vznikl tak velmi příjemný mix služeb v přehledném prostředí.

Expobank je oficiální partner soutěže Ocenění českých lídrů

Expobank CZ je pro rok 2017 oficiálním partnerem historicky prvního ročníku soutěže Ocenění českých lídrů. Tento projekt představuje a oceňuje výhradně české firmy podnikající transparentně, které mají výborné ekonomické výsledky, vynikající rating a scoring. Do hodnocení postoupilo celkem 1306 českých společností, jež vybral odborný garant soutěže, společnost CRIF – Czech Credit Bureau. Porota vyhlásila ty nejlepší firmy ze všech 14 krajů České republiky. Lídry ty potřebujeme, potřebujeme je jako sůl a Expobank to ví. Expobank sice není lídrem na bankovním trhu, ale snaží se dělat dobře služby které nabízí a které chce klientům poskytovat na top úrovni.

GEEN_vstricna



GEEN Vstřícná banka: Dejte Expobank CZ své vysvědčení - III. čtvrtletí 2017

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor