Hypotéky Wüstenrot za minimální a EXTRA úrokové sazby


06. 08. 2012  10:00     tz     komentáře (0)

Wüstenrot hypoteční banka nabízí od 1. srpna hypotéky na financování bydlení za minimální a EXTRA úrokové sazby. Při sjednání pojištění nemovitosti a životního pojištění se tyto nejvýhodnější sazby navíc snižují o další 0,2 % ročně.





Nabídka se vztahuje na Hypotéku Wüstenrot na vlastní bydlení a Hypotéku Refin na refinancování úvěrů poskytnutých na účely bydleníi na kombinovaný produkt Spoříme s hypotékou.

 

Hypotéka za minimum

Za minimální úrokovou sazbu lze u Wüstenrotu získat hypoteční úvěr v částce minimálně 1,3 milionů korun do výše 85 % zástavní hodnoty nemovitosti. Banka jej v současné době poskytuje všem žadatelům, kteří splňují standardní podmínky platební schopnosti a nemají záznam v úvěrovém registru dlužníků.  U Hypotéky Refin žadatel příjmy nedokládá, stačí čestné prohlášení, že disponuje dostatečnými příjmy na splácení úvěru.

 

Hypotéka za EXTRA sazbu až do 85 % LTV

Nabídka EXTRA úrokové sazby se vztahuje na úvěry v částce od 1,8 milionu Kč (včetně), přičemž klient musí splnit zvýšené požadavky na bonitu. Klient může získat hypotéku za tuto nejnižší sazbu nově až do 85 % LTV a zvolit si mezi tříletou a pětiletou fixací úrokové sazby.

 

Hypotéka od 2,89 % ročně a pojištění se slevou

Dalšího zvýhodnění mohou využít klienti, kteří si současně s hypotékou na bydlení nebo refinancování sjednají u Wüstenrotu také pojištění nemovitosti a životní pojištění. Úroková sazba – garantovaná, minimální i EXTRA – se snižuje o další 0,2 % p. a. a současně je klientovi poskytnuta 20% sleva na pojistném u pojištění nemovitosti a 10 % sleva u životního pojištění. Klient, který splní podmínky pro EXTRA sazbu, může hypotéku získat už za 2,89  % p. a.

 

A navíc bez poplatku

Hypotéku Wüstenrot na vlastní bydlení do 85 % LTV s tří a pětiletou fixací úrokové sazby a Hypotéku Refin vyřizuje banka zdarma.

 

Podrobnosti o nabídce hypoték a přehled aktuálně platných úrokových sazeb jsou uveřejněny na www.wustenrot.cz

 


Hypotéky Wüstenrot za minimální a EXTRA úrokové sazby

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16621531888

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více