Jarní kampaň Wüstenrotu:
všechno vám vyroste, ale splátky ne!


05. 04. 2019  18:55          komentáře (0)

Jarní kampaň Wüstenrotu právě začíná. Během dubna a května představí svou vylepšenou Půjčku ProBydlení v on-linu, rozhlasových spotech a outdooru. Hlavní slogan kampaně „všechno vám vyroste, ale splátky ne“, se zaměřuje na hlavní přednost Půjčky ProBydlení, a to konstantní splátku po celou dobu trvání úvěru, tedy až 22 let.

Jarní kampaň Wüstenrotu: všechno vám vyroste, ale splátky ne!




Kampaň představí Půjčku ProBydlení v obou dostupných variantách – bez ručení nemovitostí jako výhodný úvěr na rekonstrukce, tak se zajištěním nemovitostí jako alternativu k hypotečním úvěrům. „V době, kdy rostou úrokové sazby, je otázka velikosti měsíčních splátek klíčová pro většinu klientů. S Půjčkou ProBydlení ale mohou naši klienti tyto starosti hodit za hlavu. Garantujeme jim stále stejnou splátku po celou dobu trvání úvěru,“ říká Michal Pokluda, manažer produktů a marketingu finanční skupiny Wüstenrot.

 

Kampaň se v médiích objeví od 1. dubna do 31. května. Komunikační mix tvoří kromě on-linu a CLV formátu na zastávkách MHD v krajských městech včetně Prahy, také rozhlasové spoty na Evropě 2 a Frekvenci 1. Nebudou chybět ani sociální sítě a PR podpora. „V květnu bychom rádi kampaň oživili několika netradičními venkovními formáty,“ doplňuje Pokluda. Kreativu připravila agentura Scholz & Friends.

 

Půjčka ProBydlení do konce června bez zbytečných poplatků

„Abychom během kampaně ještě zvýšili atraktivitu Půjčky ProBydlení, získají ji žadatelé bez poplatku za uzavření smlouvy o stavebním spoření,“ doplňuje Pokluda. Klient tak získá peníze na pořízení či rekonstrukci bydlení zcela bez poplatku – zdarma je uzavření a poskytnutí úvěru, stejně jako vedení úvěrového účtu. Navíc lze získat až 2 000 Kč státní podpory ročně a zaplacené úroky si odečíst z daní.



Jarní kampaň Wüstenrotu: všechno vám vyroste, ale splátky ne!

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16631912640

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více