Karolína, 36 let:
Vzala si cizince. Rozvod trvá už více než dva roky


24. 03. 2016  00:56     Miroslav Zeman     komentáře (0)

KAZUISTIKA - PŘÍBĚHY OBYČEJNÝCH ČTENÁŘŮ: Karolína se kdysi zamilovala na dovolené do Egypťana Fajsala. Byl pozorný, hodný, chytrý a korektní, jak sám o sobě říkal. Zdál se být jiný než všichni ostatní. Karolína na tento vztah doplatila. ČTĚTE DÁLE!

Karolína, 36 let: Vzala si cizince. Rozvod trvá už více než dva roky




Karolína je žena, která ráda objevuje a má ráda adrenalin. Nespokojuje se jen tak s něčím a je poměrně náročná na sebe i své okolí. Při návštěvě Egypta se seznámila s Fajsalem a velmi rychle se do něj zamilovala. Fajsal totiž plnil její přísná kritéria. Fajsal nepil, nekouřil, byl pozorný. Karolína tak dostala nakonec Fajsala do České repulbliky, kde po několika letech získal trvalý pobyt. Do té doby byl Fajsal skvělý, i když se pomalu objevovaly i některé jeho negativní a problematické stránky. Ty však Karolína zatím přehlížela. 

Po získání trvalého bydliště, jako by se Fajsal změnil. Začal trávit stále větší čas s kamarády stejného původu a domů se vracel až večer. Karolína si také všimla jeho lhaní. Fajsal lhal skoro ve všem. Nakonec začal Fajsal podivné obchody ve své komunitě a jednou u něj v kapsách našla Karolína i statisíce korun, ačkoliv jí Fajsal ujišťoval, že vydělává pouze pár tisíc korun, které také dával dříve Karolíně na část nákladů na bydlení. Karolína začala zkoumat soukromý život Fajsala stále pečlivěji, až jednou u něj našla tajně balíček s marihuanou. Po její přímé otázce na původ balíčku Fajsal opět zalhal, že si balíček u něj schoval jeho kamarád a zítra mu ho odnese zpět. 

To ale nebylo všechno. Nakonec Karolína zjistila, že jí Fajsal opakovaně podvádí se ženami romského původu, obyčejně prostitutkami. To už bylo na Karolínu příliš. Fajsala ze svého bytu vyhodila a podala návrh na rozvod. Současně se spojila na sociálních sítích s ženami, které měly podobnou zkušenost s muži obdobné národnosti, a získala pár neocenitelných rad. Fajsal se následně nadobro ztratil a přestal s ní komunikovat.

To vše se stalo před dvěma lety. Ačkoliv byla také v tuto dobu podána žádost o rozvod, dosud není rozvodové řízení ukončeno. Fajsal zmizel neznámo kam a soud opakovaně doručuje, či spíše nedoručuje, dokonce i Fajsalovi do jeho bydliště do Egypta, kde se asi aktuálně nachází. Karolína není schopna přesvědčit soud, aby o věci rozhodl i bez účasti či přispění Fajsala. Karolíně tak brání celý stav v jejích nových vztazích a nemůže se ani znovu vdát. Navíc vůbec není jasné, kdy rozvod proběhne. Problém také způsobil fakt, že Karolína se rozhodla celou věc řešit svépomocí a zejména v počátku posunulo celé řízení několik doplňujících výzev soudu, na něž musela Karolína z důvodu chyb a vad podání návrhu na rozvod, opakovaně reagovat.

Chcete jistotu, nechcete riskovat tisíce a problémy? Chcete skutečně profesionální právní pomoc při rozvodu svého manželství? Zpracování rozvodových dokumentů a související poradenství není tak drahé, jak se tvrdí. Zpracování návrhu na rozvod manželství stojí 2000 korun, zpracování dohody o vypořádání společného jmění manželů pak 2500 korun. Celý balíček zpracování rozvodových dokumentů ale můžete pořídit i za celkovou a konečnou cenu 3500 korun.

Kontaktujte naši advokátní kancelář Mgr. Miroslav Zeman, ProfiPravnik.cz na mail: ProfiPravnik@gmail.com

PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Návrh na rozvod manželství. Úprava v Novém občanském zákoníku NOZ

Návrh na rozvod manželství. Některé rozvody trvají i léta

Návrh na rozvod manželství. Jak ho ovlivní předmanželská smlouva

Návrh na rozvod manželství - návod na podání návrhu na rozvod

Rozvod manželství dohodou. Musí být ověřené podpisy

Návrh na rozvod manželství podle NOZ. Kdy může být i neúspěšný?

Návrh na rozvod manželství byl úspěšný. Co dělat po rozvodu?

Odvolání proti rozsudku o rozvodu manželství

Rozsudek o rozvodu vydaný na základě návrhu na rozvod manželství

Návrh, žádost o rozvod manželství s cizincem dle Nového občanského zákoníku

Při rozvodu manželství jsou ve hře i jiné hodnoty než peníze. Děti

Rozvod manželství a taktika - jak jednat s druhým manželem o návrhu na rozvod?

Rozvod manželství bez vyvázání z hypotečního úvěru neriskujte

Rozvod manželství a vypořádání hypotéky k nemovitosti

Rozvod manželství a společné dluhy manželů

Bez dohody o vypořádání sjm se dohodou manželé nerozvedou

Návrh na rozvod manželství a návrh na vypořádání společného jmění manželů - SJM

Návrh na rozvod manželství by neměl obsahovat chyby. Hrozí zamítnutí návrhu

Návrh, žádost o rozvod manželství s cizincem dle Nového občanského zákoníku

Návrh, žaloba na rozvod podle Nového občanského zákoníku NOZ. Jak má vypadat rozvod manželství?



Karolína, 36 let: Vzala si cizince. Rozvod trvá už více než dva roky

Diskutovat (0)