Komentované zprávy bank:
Ziskové ANO a Zuno s mobilem i na kole


12. 10. 2016  00:04     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Zuno, ANO a Komerční bance.

Komentované zprávy bank: Ziskové ANO a Zuno s mobilem i na kole




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

Zuno: Průzkum: Mobil při sportu? Nejčastěji na kolo a turistiku

Mobil si nosíme v podstatě úplně všude. Do hospody, do práce, k televizi na záchod a také ke sportu. O toto samozřejmě Zuno bance při jejím výzkumu o používání mobilů ze strany Čechů rozhodně nešlo. Důležitým výstupem je pro ní to, že více jak 25 procent Čechů používá mobilní telefon pro ovládání svého bankovního účtu. I výsledky takových průzkumů mají dát bankám do rukou argumenty pro rozvoj mobilního bankovnictvím a investicím do nových aplikací a systémů souvisejících s jeho kvalitním fungováním a ovládáním. I při sportu tak budete moci poslat peníze na nákup svých oblíbených dobrot a sladkostí.

Zuno Bank - oranžová

ANO: ANO spořitelní družstvo je již tři měsíce ziskové

ANO není banka, ale zatím ještě spořitelní družstvo. Spořitelní družstva se obecně musí potýkat s větší nedůvěrou klientů a zpřísněnými podmínkami svého podnikání. I přes celkové, dá se říci, že nepřátelské prostředí podnikání, však některé z těchto spořitelních družstev dokážou vykázat zisk. ANO dosáhlo za poslední tři měsíce prvního pololetí zisku 2 miliony korun. Zisku už tak standardně dosahují nejen nízkonákladové banky, ale také družstevní záložny i se všemi specifiky, které jejich podnikání má. Nejpodstatnější je, aby mělo i toto spořitelní družstvo zisk za celoroční období. I tato skutečnost by mohla zvýšit důvěru veřejnosti ve spořitelní družstva a dokázat, že i tato velmi tradiční forma družstevnictví má na trhu své stálé místo.

ANO spořitelní družstvo

Komerční banka: KB spouští bezkontaktní platby přes chytrý telefon a novou generaci mobilního bankovnictví

Vše se poslední dobou točí kolem „chytrých“ mobilních telefonů, že si musí ten kdo takový telefon nemá připadat úplně jako ..., ale nezoufejte. Pobočky bank ještě nějakou dobu vydrží a kdo prostě nechce u sebe nosit někoho chytřejšího než je on sám, tak má stále alternativu jak si věci v bance dobře vyřídit i jiným způsobem. Tentokrát představila Komerční banka novou generaci mobilního bankovnictví. O co se jedná? I klient KB budou moci bezkontaktně platit pomocí svých mobilních telefonů, zatím však pouze pro Androidy. Aplikace má fungovat zcela nezávisle na mobilních operátorech a tak je její zřízení a využívání výrazně snadnější než tomu bylo dříve. Další výhody už vyjmenovávat nebudeme, ale i tak Komerční banku za její inovaci chválíme a přejeme jí, ať funguje dlouhé měsíce, než přijde něco zase lepšího.

KB

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Ziskové ANO a Zuno s mobilem i na kole

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více