Kreditní karty od Home Creditu podporují PayPal


08. 11. 2010  14:33     Eva Řimnáčová     komentáře (0)

Kreditní karty vydávané společností Home Credit lze nyní použít i pro platby přes virtuální peněženku PayPal. Majitelům těchto kreditek to výrazně zjednoduší placení nejen na zahraničních e-shopech a aukčních portálech. PayPal je rovněž bezpečnější než obvyklé vyplňování citlivých údajů z karty.





Hlavní výhodou oproti platbě kartou přímo v e-shopu je fakt, že k obchodníkovi nejsou odesílány informace o kreditní kartě, ale jen částka za zboží. Zaslané peníze se také okamžitě připíšou na účet příjemce. Tím odpadá zhruba dvoudenní čekání, které je u převodů z bankovních účtů běžné. Zákazník tak obdrží objednané zboží zpravidla dříve. „Lidé přesouvají své nákupy na internet stále častěji, objemy internetových plateb v posledních měsících raketově rostou. Řadě zákazníků už navíc nestačí nabídka českých e-shopů, rádi by zboží objednávali i v zahraničí. Díky službě PayPal mohou být jejich nákupy pohodlnější, rychlejší a hlavně bezpečnější,“ přibližuje Aleš Nejezchleb, vedoucí kartového centra Home Creditu. Všechny kreditní karty od Home Creditu, které umožňují internetové transakce, mají platby prostřednictvím PayPal automaticky povoleny, zákazník o ně nemusí nijak žádat. Jedná se o Kreditní kartu Home Credit, stříbrnou kartu, všechny typy Premia karet a Tesco kreditní kartu. Službu PayPal využijí především zákazníci, kteří nakupují na zahraničních internetových portálech jako je eBay, Amazon.com nebo s ním lze předplatit kredit u komunikačního programu Skype. V Česku přijímá platby přes PayPal například internetové knihkupectví knihy.abz.cz. Podmínkou pro využití elektronické peněženky PayPal je registrace kreditní karty na webu www.paypal.com. Detailní návod, jak kartu zaregistrovat, najdou klienti na webových stránkách Home Creditu: http://www.homecredit.cz/file/cms/cs/pro_klienty/paypal_manual.pdf.


Kreditní karty od Home Creditu podporují PayPal

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16620060224

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více