Kreditními kartami bene+ proteklo za necelý rok 84 milionů


08. 06. 2009  09:13     Milan Kříž     komentáře (0)

Unikátní věrnostní program bene+ používají Češi s oblibou nejen u nás a v Evropě, ale například i v Mexiku. Kartou bene+ platí lidé nejen běžné nákupy, ale i velmi specifické komodity jako jsou příčesky, fotografické potřeby či krby. Češi si rychle zvykli, že je možné získávat odměny za každý nákup v podstatě kdekoliv. V průměru získal držitel karty bene+ za 1 transakci díky věrnostnímu programu bene+ odměnu ve výši 14,- Kč.





„Z interních dat GE Money je zřejmé, že si zákazníci věrnostní program bene+ oblíbili a hojně jej používají pro realizace platebních transakcí. Loajalitu klientů ke kartě zaznamenáváme již od samého začátku, a to platební karta bene+ oslaví první narozeniny na trhu až v červnu,“ říká Renata Salata, bene+ Program Manažer, GE Money. „Od začátku programu evidujeme více než 76 tisíc nákupů u obchodníků v objemu téměř 84 milionů korun. Nejčastěji lidé platí s kartou bene+ za potraviny, a to dokonce až jednu třetinu všech útrat. Hned za potravinami je benzín se 17% podílem na nákupech hrazených kartou,“ dodává Renata Salata.   Jací jsou klienti bene+ Podle zdrojů GE Money využívají služeb karty bene+ nejvíce lidé z ostravského Zábřehu a také z Prahy 3. Průměrná hodnota nákupu s kartou bene+ odpovídá částce 1083 korun. Nejaktivnější zákazník věrnostního programu bene+ provedl dokonce 273 transakce za 10 měsíců v celkové hodnotě přesahující 200 tisíc korun. Díky věrnostnímu programu tak získal zpět 3122 Kč. Nejoblíbenější místo nákupu pak představuje síť hypermarketů Globus, kde bylo prostřednictvím karty bene+ provedeno více než 2 tisíce transakcí.   „Držitelé karet bene+ jsou nejčastěji muži ve věku 25 – 44 let, středního a vyššího vzdělání, bydlící ve velkých městech. Nejen těmto klientům se snažíme vyjít vstříc a rozšiřovat partnerskou nabídku programu bene+ tak, aby byla co nejatraktivnější,“ upřesňuje Renata Salata.   bene+ S kreditní kartou bene+ získává její majitel při každém nákupu minimálně 1 % z hodnoty transakce zpět. V síti partnerů se odměny pohybují až do výše 10 %. Za každý nákup tak majitel bene+ obdrží odměnu v podobě vrácených peněz. Ty potom může použít podle svých představ. bene+ přináší maximální flexibilitu, protože své majitele neomezuje ve výběru míst nákupu a dává jim možnost získanou odměnu libovolně využít. Kartou bene+ lze navíc platit všude v České republice, ale i v zahraničí nebo při nákupu přes internet.   Stávající partneři bene+ V současné době má věrnostní progam bene+ tyto partnery: Agip, Datart, CineStar, Village Cinemas, LifeStyle Sports, NeoLuxor, GrandOptical, 123.shop.cz, camel active, Boarderking (dříve Billabong) a Pet Center. Partnerská síť se bude i nadále rozrůstat.   Další výhody bene+ Kreditní karta bene+ nabízí kromě odměn za každý nákup také standardní výhody kreditních karet, jako například až 50 denní bezúročné období. S kartou nejsou spojeny žádné měsíční poplatky, navíc je v prvním roce poskytována zdarma. V dalších letech stojí roční vedení 499 korun. Kartu lze získat z pohodlí domova, bez nutnosti návštěvy pobočky. Stačí požádat telefonicky na zelené lince 800 13 11 11 nebo prostřednictvím webových stránek www.beneplus.cz. GE Money se následně postará o doručení veškeré potřebné dokumentace.


Kreditními kartami bene+ proteklo za necelý rok 84 milionů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16682779808

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1650
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5310
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3845
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7450
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0561
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více