Nový portál České spořitelny www.investicnicentrum.cz - vše pro investory na jednom místě


03. 10. 2011  12:45     TZ ČS     komentáře (2)

.Česká spořitelna spustila v září nový internetový portál www.investicnicentrum.cz pro investory a zájemce o investování. Investiční centrum ČS je bezplatný portál, který si klienti mohou nastavit přesně podle svých potřeb. Portál přináší detailní aktuální informace o titulech, indexech a sazbách z celosvětových trhů. Kompletní nabídka investičních produktů ČS a ISČS, analýzy a prognózy analytického týmu ČS a Erste Group, vzdělávání v oblasti investic...





Česká spořitelna v září spustila nový internetový portál www.investicnicentrum.cz pro investory a zájemce o investování. Bezplatný portál o investování si klienti mohou navíc nastavit přesně podle svých potřeb. Na jednom místě tak nyní najdou detailní informace z finančních trhů, kompletní nabídku investičních produktů České spořitelny a Investiční společnosti ČS či analýzy a prognózy analytického týmu České spořitelny i celé Erste Group. Portál www.investicnicentrum.cz bude navíc plnit i vzdělávací roli, a to zcela bezplatně.

 .

„Úspěšné investování vyžaduje kvalitní a včasné informace. Proto přicházíme s novým a na českém trhu jedinečným internetovým portálem, který našim klientům přináší kompletní a aktuální informace z finančních trhů. Portál na stejné bázi začne postupně využívat celá Erste Group, již teď má své příznivce v Rakousku a Rumunsku,“ uvedl Pavel Kráčmar, ředitel úseku retailové distribuce produktů finančních trhů v České spořitelně. „Věřím, že díky vzdělávací sekci Investičního centra České spořitelny se také zvýší finanční gramotnost české populace v oblasti investic,“ dodal Pavel Kráčmar.

 .

Investiční centrum České spořitelny si klienti mohou nastavit podle svých potřeb. Díky službě Moje centrum si mohou přizpůsobit vstupní stránku, ale také si mohou nechat zasílat denní ceny podílových fondů a jejich výkonností, měsíční zprávy k vybraným fondům Investiční společnosti ČS, měsíčník Fondy a trhy, kurzovní lístek České spořitelny nebo si mohou objednat zasílání prognóz a analýz banky. Klienti si také mohou vytvořit svoje modelové portfolio nebo sledovat vybrané tituly a nastavit si u nich zaslání upozornění při dosažení či překročení nastavené ceny.



Nový portál České spořitelny www.investicnicentrum.cz - vše pro investory na jednom místě

Re: ivestovaní
poradte mi do ktereho podiloveho fondu investoat....
ivestovaní
Poradte mi do jakého pravidelně investovavat.Ted investuji do podílových fondu Optimum,ale žádná slá...
Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16676443248

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1650
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5310
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3845
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7450
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0561
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více