PFČP zpřístupňuje penzijní připojištění on-line


21. 10. 2011  14:01     TZ ČP     komentáře (0)

Penzijní fond České pojišťovny (PFČP) spouští obdobu internetového bankovnictví. Jeho klienti získávají možnost nahlížet on-line na stav svého penzijního účtu a pohodlně provádět jakékoliv změny. Na využívání portálu se nevztahují žádné poplatky.





Trend digitalizace finančního sektoru došel i k penzijnímu připojištění. Stejně jako v případě internetového bankovnictví ke klasickému účtu mají i klienti největšího penzijního fondu v ČR možnost sledovat svůj účet penzijního připojištění on-line. „Vycházíme tak vstříc potřebám dnešního moderního člověka, který chce mít vše pod kontrolou a mít o věcech přehled,“ vysvětluje Libor Pergl, ředitel pro obchod a marketing PFČP.

 .

V on-line přehledu penzijního připojištění jsou vidět pravidelné platby a celková naspořená částka. Vedle toho lze on-line provádět změny bez papírových formulářů a návštěv pobočky. V on-line přístupu na penzijní účet jsou rovněž kalkulačky a další funkcionality, možnost navýšení měsíčních vkladů či sjednání doplňkových služeb (např. SMS Echo pro připomenutí plateb či Daňový servis pro zajištění maximálního možného odpočtu z daní).

 .

Klientský portál PFČP je přístupný na adrese http://www.klientskyportal.cz a stejně jako obdobné služby je podmíněn registrací a heslem.



PFČP zpřístupňuje penzijní připojištění on-line

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16642913040

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více