Postarejte se o své peníze s Velkým kurzem rodinných financí a vyhrajte iPad


10. 09. 2016  00:46     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Kurz rodinných financí je nový seriál deníku Lidových novin a bude vycházet každý den od 16. září do 21. října. Unikátní každodenní kurz provede čtenáře všemi důležitými aspekty finančních a pojistných produktů od možností při výběru bankovního účtu až po způsoby jak investovat nebo jakým nebezpečím se ve finančním světě vyvarovat.

Postarejte se o své peníze s Velkým kurzem rodinných financí a vyhrajte iPad




 V celkem třiceti lekcích se kurz bude věnovat bankovním produktům, investicím, typům pojištění, reklamacím u finančních institucí, bezpečnosti při výběru půjček, ochraně proti lichvářům, jak se poprat s rodinným rozpočtem, zajistit své děti anebo jak se připravit na stáří.

Přinese praktické rady pro všechny, kteří chtějí zorientovat ve světě finančnictví a efektivně zúročit své úspory, ušetřit nebo investovat. V každém díle kurz představí také inovace a nevšednosti k tématu jako například plovoucí bankovní pobočky na Amazonce, slovníček cizích pojmů a příběhy klientů z praxe.

Více informací o kurzu naleznete a jako čtenáři našeho serveru získáte slevu na předplatném LN na www.lidovenoviny.cz/finance.

Součástí bude také zábavná vědomostní hra o iPad. Už první den kurzu 16. září obdrží čtenáři jako součást novin herní plán, díky kterému se mohou do hry zapojit. V každém díle pak získá čtenář jednu kvízovou otázku, jejíž odpověď zanese do herního plánu a postupně vyluští tajenku. Výherci budou vylosováni po skončení kurzu na konci října.



Postarejte se o své peníze s Velkým kurzem rodinných financí a vyhrajte iPad

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více