První klienti již využívají všech výhod nového internetového bankovnictví RAIFFEISENBANK


21. 06. 2017  09:34          komentáře (0)

Během uplynulého víkendu převedla Raiffeisenbank prvních padesát tisíc klientů z řad fyzických osob na nové internetové bankovnictví. To se dočkalo řady vylepšení včetně hlavní stránky se všemi nejdůležitějšími informacemi. Díky novému internetovému bankovnictví mají klienti přehled o svých financích kdykoliv a kdekoliv. Osobní
i rodinný rozpočet tak mají stále pod kontrolou.

První klienti již využívají všech výhod nového internetového bankovnictví RAIFFEISENBANK




Nové internetové bankovnictví Raiffeisenbank je přehlednější, uživatelsky přívětivější a plně responzivní. Klienti se tak mohou při zachování totožného komfortu připojit prostřednictvím stolního počítače, tabletu či mobilního telefonu. 

 01.PNG Veškeré důležité informace o svých financích získají klienti na přehledné hlavní straně internetového bankovnictví. Zjednodušilo se vyhledávání v historii transakcí, kde lze vyhledávat pomocí klíčových slov či filtrů. Při zapnutí služby „Informuj mě“ mohou zákazníci dostávat okamžité upozornění na veškeré pohyby na účtu prostřednictvím e-mailu nebo SMS zprávy. Díky těmto novinkám klienti získávají ještě větší kontrolu nad svými financemi. 

V novém prostředí odpadly některé složitější úkony, zkrátil se vzor tuzemských plateb a usnadnily se převody mezi vlastními účty. Také sjednat novou půjčku, zažádat o novou platební kartu nebo zřídit spořicí účet lze jednoduše online z pohodlí domova bez nutnosti navštěvovat pobočku. Design internetového bankovnictví je přizpůsoben zobrazení a ovládání jak na počítači, tak na mobilu či tabletu.

Nové internetové bankovnictví již v ostrém provozu využívají zaměstnanci Raiffeisenbank. Nyní banka začala s jeho aplikací klientům. 

 02.PNG „Start nového internetového bankovnictví představuje další důležitý milník v téměř pětadvacetileté historii Raiffeisenbank na českém trhu,“ říká generální ředitel Igor Vida a dodává: „Spokojenost zákazníků je naší prioritou. Internetové bankovnictví je proto klientům vytvořeno na míru a plně reflektuje jejich aktuální potřeby. Vše je intuitivní, uživatelsky velmi přívětivé a maximálně přehledné.“ 

Klienti s osobními účty budou na nové internetové bankovnictví převedeni v několika vlnách v průběhu roku 2017. O přesném termínu budou informováni zprávou ve stávajícím internetovém bankovnictví a také e-mailem. 

O novince informovala banka klienty již v květnu prostřednictvím speciálního newsletteru obsahujícího mimo jiné odkazy na webové stránky, kde lze nalézt všechny důležité informace a zároveň shlédnout instruktážní videa s návody a popisem nových funkcí:

https://www.rb.cz/promo/internetove-bankovnictvi




První klienti již využívají všech výhod nového internetového bankovnictví RAIFFEISENBANK

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16627283408

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více