První týdny mBank


14. 12. 2007  11:19     Jan Burián     komentáře (0)

Za necelé dva týdny od svého vstupu na český bankovní trh vzbudila mBank mezi klienty mimořádný zájem. Finanční poradci vyřizují každý den přes tisíc nových žádostí.





Zájem o služby mBank  je velký

Za necelé dva týdny od svého vstupu na český bankovní trh vzbudila mBank mezi klienty mimořádný zájem. Finanční poradci vyřizují každý den přes tisíc nových žádostí. „Jsme příjemně překvapeni, co se týče zájmu, je skutečně velký,“ řekl generální ředitel mBank ČR Sergiusz Najar.

Plány mBank jsou jasné - dosáhnout úrovně 160 tisíc klientů nejpozději v roce 2010. Současný vývoj však nasvědčuje, že tuto hranici pokoří ještě dříve. Největší přidanou hodnotou služeb mBank je, kromě pohodlné obsluhy, především poplatková politika. Český klient u mBank konečně získává možnost, jak využívat veškeré finanční nástroje za nulové, respektive velmi nízké poplatky.

 

mBank už má „typického klienta“

mBank již dokázala z profilů žádostí o finanční služby nadefinovat „typického klienta“. Po svém vstupu na český bankovní trh dokázala oslovit především mladé lidi. Klienty lze po dvoutýdenní zkušenosti charakterizovat především jako internetového uživatele, převážně muže ve věku 25-35 let, vzdělané, nejen z velkých měst. Dalšími parametry „typického klienta“ mBank jsou lidé, kteří ochotně zkoušejí nové věci, jsou informovaní a mají zkušenosti s více bankami. Výjimkou nejsou ani klienti se zkušenostmi s finančními institucemi v zahraničí. „Typický klient“ se však bude vyvíjet, protože služby mBank jsou otevřeny skutečně pro všechny. Stejně, jako má internet neomezenou cílovou skupinu uživatelů, také mBank již brzy zasáhne všechny věkové kategorie.  

 

mBank je retailové online bankovnictví polské BRE Bank, jež patří do silné německé finanční skupiny Commerzbank.



První týdny mBank

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16658646496

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více