Řidičům se zamrzlým autem pomáhají asistenční služby zdarma


14. 02. 2012  09:28     Marek Zeman     komentáře (0)

Asistenční linka AXA pojišťovny je kvůli současnému arktickému mrazu denně vystavována o 65 % vyššímu počtu telefonátů klientů, kteří mají problémy se svými automobily. AXA poskytuje k pojištění vozidel zdarma asistenční služby, které pomáhají například i při ztuhnutí nafty či vybité baterii.





„Operátoři naší asistenční linky v současnosti vyřizují veliké množství případů, z čehož přibližně 90 % jsou zamrzlá auta. I přes tento výrazný nárůst si stále udržujeme vysoký standard a všem klientům poskytujeme profesionální servis a služby, na které jsou zvyklí,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA.   Vzhledem k arktickým mrazům a rozsáhlému sněžení jsou řidiči vystavováni momentům, kdy jim zamrzají vozidla. Vlivem extrémně nízkých teplot může docházet k problémům s naftou, autobateriemi, nebo třeba zamrzlými zámky. Častěji rovněž dochází k nehodám na silnicích. AXA proto všem svým klientům doporučuje řídit v nadcházejících dnech opatrně a plánovat trasu s dostatečnou časovou rezervou. V případě jakýchkoliv problémů pak stačí zavolat na asistenční linku a AXA pojišťovna zajistí rychlou pomoc.  

Asistenční služby k pojištění vozidel

K povinnému ručení i havarijnímu pojištění poskytuje AXA pojišťovna zdarma asistenční služby, které řidičům pomáhají nejen při nehodách, ale i při jiných situacích na cestách. Ať už jde o píchlou pneumatiku nebo zabouchnuté klíče, stačí zavolat na asistenční linku a operátor zajistí rychlou pomoc.


Řidičům se zamrzlým autem pomáhají asistenční služby zdarma

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16547510320

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1530
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4390
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8215
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3325
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6725
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0539
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více