Server Bankovní poplatky vám přeje krásné Vánoce


23. 12. 2016  09:56     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Server Bankovní poplatky, spolu s partnerem projektu GEEN Vstřícná banka a GEEN Zelelená banka přejí všem čtenářům, ale i všem občanům krásné a pohodové Vánoce.

Server Bankovní poplatky vám přeje krásné Vánoce




Celý rok jsme se snažili hájit práva klientů bank a tedy práva obyčejného člověka, který je ve vztahu k velké a mocné finanční instituci vždy do velké míry znevýhodněn. Tato snaha vrcholí stejně jako pro každého člověka na konci roku kdy oslavíme Vánoce, tedy svátky lásky a pokoje a bilancujeme oslavou konce roku a příchodem roku nového.

Všem čtenářům, ale i bankám, redaktorům, novinářům i všem kdo se podíleli na další kultivaci vztahu mezi bankami a jejich klienty děkujeme za jejich práci a pomoc.

Nyní se už pokuste změnit svou náladu směrem ke klidu, méně spěchu a co nejméně stresu. Vánoce si stres nezaslouží. Pokud bychom ubrali z nároků našich i našich dětí, i z jejich očekávání, udělali bychom lépe. Atmosféra starých Vánoc našich předků, tak jak jí známe z Ladových obrázků, by nám chudší a méně náročné Vánoce bohatě vynahradila. Vánoce by měly být nejen svátky materiálními, ale také především duchovními. S novou dobou možností a vymožeností nám stále více uniká hlavní smysl života a náplň jeho kvality. Tím je láska, nejen láska v rodině, což je základ, ale láska a dobro obecně vůči okolí, světu, druhým lidem a často i k těm, kteří si to ani nezaslouží. Ale právě to může skutečně zlepšit náš svět a naše okolí. Každý však začněme hlavně u sebe s respektem k těm druhým.

PŘEJEME VÁM KRÁSNÉ, KOUZELNÉ, PRAVÉ VÁNOCE A JEDINEČNÉ ZÁŽITKY PRO CELOU VAŠÍ RODINU

zvonek_ruka



Server Bankovní poplatky vám přeje krásné Vánoce

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více