SMS zprávy GE Money Bank už nemusí klienty budit, přesto nezaspí ani splátku kreditky


23. 10. 2012  14:59     Pavel Zúbek     komentáře (0)

Se službou SMS Servis od GE Money Bank už klienti nepromeškají pohyby nejen na běžném účtu, ale nově ani na kreditní kartě. Banka rozšířila škálu volitelných textových zpráv také o upozornění na datum splatnosti a výši minimální splátky kreditní karty, na blížící se konec platnosti karet nebo na připravený nový elektronický výpis. Zasílání zpráv se dá jednoduše a individuálně nastavit v Internet Bance a to včetně hodiny, která klientovi vyhovuje.





„Chceme, aby naši klienti měli své finance pod kontrolou i ve chvíli, kdy nemohou nebo nechtějí být připojeni k internetu. Funkce SMS Servisu jsme proto rozšířili například o možnost sledování použití debetních a kreditních karet nebo upozornění na blížící se termín splátky kreditní karty,“ říká Jiří Kresl, manažer přímého bankovnictví GE Money Bank. „Naše klienty už přitom nemusí zprávy ráno budit, mohou si jejich zasílání nastavit kdykoli v rozmezí od 7 do 23 hodin,“ přidává další výhodu služby Jiří Kresl.   Možnosti nastavení SMS Servisu jsou variabilní. Klient může dostat zprávu při každé změně na účtu či kreditní kartě nebo zprávy omezit na konkrétní transakce. Volitelná jsou tato upozornění:

 

·      při změně zůstatku ·      pravidelné info o aktuální výši zůstatku ·      při nepovoleném disponibilním zůstatku ·      při zaúčtování příchozí platby ·      při zaúčtování odchozí platby   ·      při vygenerování nového elektronického výpisu ·      při použití karty ·      při blížícím se konci platnosti karty ·      připomenutí data splatnosti a výše minimální splátky kreditní karty ·      při přijetí splátky kreditní karty

 

SMS Servis si mohou klienti jednoduše nastavit v Internet Bance. Volitelný preferovaný čas zasílání SMS je společný pro všechny zprávy kromě upozornění o aktuální výši zůstatku, pro doručení této informace si klient může zvolit odlišný čas. Pořízení ani zrušení služby SMS Servis klienty nic nestojí. V rámci vedení kont Genius Active, Optimal a Dual mají prvních 50 zpráv v měsíci zdarma, k účtu Genius Gold jsou zdarma všechny zprávy. Více informací o jednotlivých typech zpráv je k dispozici zde.


SMS zprávy GE Money Bank už nemusí klienty budit, přesto nezaspí ani splátku kreditky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16575763632

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1530
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4390
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8215
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3325
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6725
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0539
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více