Úprava pravidel pro internetové platby u debetních karet Raiffeisenbank


06. 09. 2012  19:39     tz     komentáře (0)

Vzhledem k rostoucím počtům pokusů o zneužití platební karty především u zahraničních internetových obchodníků jsme všem uživatelům eKonta, kteří svou debetní kartu měli povolenou pro internetové transakce, tuto možnost zablokovali. Děláme maximum pro ochranu peněz našich klientů a k uzamčení internetových transakcí jsme tak sáhli přesto, že nedošlo k žádnému bezprostřednímu ohrožení karet našich klientů. Klienty o této změně postupně informujeme prostřednictvím schránek v jejich internetovém bankovnictví.





Toto nastavení je preventivní a klienti jej mohou kdykoli změnit dle své potřeby jednoduchým kliknutím ve svém internetovém bankovnictví.  (návod zde: V levém menu v internetovém bankovnictví zvolte položku PLATEBNÍ KARTY, NASTAVENÍ, v případě více karet vyberte kartu kliknutím na pořadové číslo, na listu karty dole v části ZMĚNIT NASTAVENÍ zvolte E-COMMERCE, zaškrtněne políčko POVOLIT E-COMMERCE TRANSAKCE a dále certifikujte změnu standardním způsobem použitím certifikačního kódu a I-PINU. Karty tedy nyní nemají internetové transakce automaticky povoleny, je nutný aktivní souhlas klienta.

Pro platby na internetu doporučujeme využívat speciální internetovou kartu, kterou lze používat pouze na internetu a klient si na ní může upravovat limity dle své potřeby. Klienti rovněž mohou využít ojedinělou službu zamykání platební karty, kdy kartu před použitím odemknou prostřednictvím SMS a po provedení transakce je karta opět automaticky zamčena a nelze ji tak zneužít.



Úprava pravidel pro internetové platby u debetních karet Raiffeisenbank

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16604282272

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více