V anketě o nejabsurdnější bankovní poplatek 2010 lze najít unikáty i každodenní poplatky


09. 01. 2011  19:00     Bankovnipoplatky.com     komentáře (0)

Favorité na vítězství v anketě o nejabsurdnější bankovní poplatek 2010, který pořádá server www.bankovnipoplatky.com, vyvolávají vášně. Bankovní klienti každým rokem v nominačním kole dokazují, že jim situace na jejich bankovním účtu není lhostejná. To se týká i zatímních favoritů na vítězství.





V průběžném pořadí je zatím na prvním místě poplatek za výběr peněz z vlastního účtu se ziskem 22,5 % hlasů. Tento poplatek, podobně jako poplatek za vklad na vlastní účet na přepážku, který zvítězil v minulém roce, patří dlouhodobě k nejneoblíbenějším poplatkům. „Poplatek za vklad na svůj účet na přepážce… Poplatek za předčasné splacení úvěru... Poplatek za vyřízení úvěru... Poplatek za hezký úsměv a příjemné vystupování, ten ještě nezavedly a jde to vidět,“ vystihla podstatu soutěže Zuzana. Na druhém místě je v průběžném pořadí se ziskem 17,64 % hlasů poplatek za zjištění zůstatku přes bankomat. Z nominací je patrné, že čtenáře irituje především výše poplatku za tuto službu u ATM jiné banky. „Mě asi zatím nejvíc zarazil poplatek 40 Kč u České spořitelny za nahlédnutí z cizího bankomatu (ČSOB) na zůstatek účtu. Nic jsem si nevytiskl, jen jsem se podíval na obrazovku terminálu a už to bylo,“ napsal čtenář s přezdívkou Lanc. „Naprostý souhlas! Netušila jsem, mrkla přes KB, bez papírku a 40 Kč bylo,“ reagovala Hana.     Z bronzové pozice útočí poplatek za předčasné splacení úvěru. „Toto funguje u mojí České spořitelny. Přitom o žádné peníze tímto tento ústav nepřichází. Vrchol všeho je, když vás úředník na přepážce opomene o této skutečnosti informovat, což se mi stalo v Kutné Hoře,“ řekl ke své nominaci Stanislav. Souhlasím s dalšími, kterým je proti mysli krutý poplatek za předčasné ukončení úvěru (hypotéky). Kdo si bere jakýkoliv úvěr, je nejpravděpodobněji ve složité situaci. Zaplatí dost na úrocích a neměl by být postihován, podaří-li se mu uškudlit nějaké prostředky na pokrácení nepříjemného času splácení,“ napsal čtenář Bondy. Anketu o nejabsurdnější bankovní poplatek pořádá již od roku 2005 server www.bankovnipoplatky.com. Hlasovat můžete i vy, a to zde. První kolo hlasování probíhá do 31. 1. 2011 a vzejde z něho 5 poplatků, které si to ve finálovém hlasování rozdají o titul nejabsurdnějšího bankovního poplatku roku 2010.


V anketě o nejabsurdnější bankovní poplatek 2010 lze najít unikáty i každodenní poplatky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16610160688

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více