Velký kurz rodinných financí na Lidových novinách už tento týden


14. 09. 2016  00:40     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Najděte odpovědi na své otázky v souvislosti s rodinným rozpočtem, jeho příjmy, náklady a možnými úsporami. S velkým kurzem rodinných financí na Lidových novinách rozlousknete i ten nejtvrdší oříšek finančních nástrah, rizik a nejistot.

Velký kurz rodinných financí na Lidových novinách už tento týden




Podle nejnovějších průzkumů má 52 procent Čechů nízkou, nebo nedostatečnou finanční gramotnost. Právě dostatečná míra finanční gramotnosti rozhoduje v dnešním světě o úspěchu či neúspěchu jednotlivce i celých rodin. Proč platit zbytečné výdaje, které nepotřebujete, nebo zcela nevyužíváte, když můžete tuto částku ušetřit na něco jiného? Proč nechávat díry v rodinném rozpočtu, kterými odtékají cenné finanční prostředky? Pro vydělávat a trávit dlouhé hodiny v práci jen proto, aby jste tyto peníze darovali někomu jinému a to často bez náležitého protiplnění?

Na tyto a další otázky vám odpoví VELKÝ KURZ RODINNÝCH FINANCÍ, který začne vycházet už od pátku, 16. 9. 2016 v Lidových novinách.

Dozvíte se tak, jak správně vybrat nejvýhodnější bankovní účet, jak nejlépe vybrat banku, nebo dodavatele energií, jak se nenechat podvést nejrůznějšími poradci a zprostředkovateli, jak se vyhnout rizikovým investicím a jak se při investování chovat, jak se nejlépe zabezpečit na stáří, nebo jak zvládnout napjatý rozpočet rodin s dětmi a další témata.

Více informací o kurzu naleznete a jako čtenáři našeho serveru získáte slevu na předplatném LN nawww.lidovenoviny.cz/finance.

Součástí bude také zábavná vědomostní hra o iPad. Už první den kurzu 16. září obdrží čtenáři jako součást novin herní plán, díky kterému se mohou do hry zapojit. V každém díle pak získá čtenář jednu kvízovou otázku, jejíž odpověď zanese do herního plánu a postupně vyluští tajenku. Výherci budou vylosováni po skončení kurzu na konci října.

 



Velký kurz rodinných financí na Lidových novinách už tento týden

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více