ZLATÁ KARTA OD RAIFFEISENBANK NYNÍ PRO GOLFISTY S ŘADOU VÝHOD


22. 06. 2012  23:07     tz     komentáře (0)

Raiffeisenbank připravila speciální nabídku prestižní karty Visa Gold při příležitosti konání Raiffeisenbank Prague Golf Masters, nejvýznamnějšího golfového turnaje v České republice. Milovníci golfu tak nyní s touto kartou mohou získat řadu slev na golfová hřiště i vybavení. Kartu je navíc možné získat na půl roku zdarma.





Při příležitosti dnes začínajícího dámského Raiffeisenbank Prague Golf Masters, letos nejkvalitnějšího golfového turnaje v České republice, připravila Raiffeisenbank speciální výhody navázané na prestižní kartu Visa Gold. Majitelé karty tak získají slevu na vstup na hřiště ve výši 10-50 % na vybraných golfových rezortech v České republice, slevy lze získat i na ubytování a občerstvení v těchto rezortech, případně na nákup golfového vybavení. „Všichni návštěvníci Raiffeisenbank Prague Golf Masters mohou požádat o zlatou kartu přímo v areálu golfového turnaje. Pro všechny, kteří na akci o kartu požádají, je připravena speciální nabídka v podobě vedení karty na 6 měsíců zdarma,“ uvedla manažerka platebních karet Raiffeisenbank Romana Lantorová. Pokud příznivci golfu nemohou o víkendu tento turnaj navštívit, lze kartu získat
i na stránkách České golfové federace www.cgf.cz, dodala. Visa Gold od Raiffeisenbank klientům dále zdarma nabízí rozšířené cestovní pojištění pro držitele karty i jeho rodinné příslušníky, pojištění zneužití karty a slevový program VIP Sphere, díky kterému lze získat slevy u 9000 obchodníků v ČR i na Slovensku.


ZLATÁ KARTA OD RAIFFEISENBANK NYNÍ PRO GOLFISTY S ŘADOU VÝHOD

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16617029552

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více