ZUNO startuje kampaň „Plať kartou a obleť Evropu“


21. 05. 2012  13:43     tz     komentáře (0)

Online banka ZUNO pro své klienty přichystala atraktivní letní soutěž „Plať kartou a obleť Evropu“. Ve hře je 6 zájezdů pro 2 osoby do Paříže, Říma, Stockholmu, Barcelony, Istanbulu a Londýna a to včetně kapesného.





Komunikace kampaně vůči klientům bude probíhat formou emailů a SMS zpráv. Zprávy o soutěži se objeví také na Facebooku a Twitteru, nebo v časopise Žlutý na linkách Student Agency. Podrobné informace ke kampani získají klienti na speciální microsite, v ZUNO contact centru a prostřednictvím ZUNO zón.

 

Soutěž se koná od 21. května do 16. srpna, slosování výherců probíhá každých 14 dní. Do soutěže se může zapojit každý klient ZUNO, nový i současný. Stačí provést jakoukoli platbu KARTOU a klient je automaticky zařazen do slosování. První slosování proběhne ve čtvrtek 7. června, poslední slosování se pak uskuteční 16. srpna.

 

Během posledních kampaní jsme odměňovali hlavně nové klienty. Nyní jsme se rozhodli dát šanci všem,“  říká Tomáš Kuna, ředitel české a slovenské ZUNO. „Letní prázdniny přímo vybízejí k cestování a odpočinku od každodenních starostí. Chceme, aby klienti věděli, že s naší bankou mají starostí ještě méně.“

 

Výhrou v ZUNO soutěži je letecký zájezd pro 2 osoby do jedné z vybraných evropských destinací. Zájezd je včetně ubytování, výherci navíc bude na ÚČET připsáno kapesné 3000 Kč. Šance na výhru se zvyšuje s počtem plateb, které klient uskuteční během dvou týdnů předcházejícím slosování.



ZUNO startuje kampaň „Plať kartou a obleť Evropu“

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16577698384

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1530
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4390
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8215
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3325
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6725
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0539
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více