AUTOTÝM nezávisle prověřuje ojetiny. V bazarech hledejte jejich nálepku


20. 06. 2018  10:22          komentáře (0)

Autotým přichází s novinkou, která pomáhá lidem s nákupem ojetých vozů a chrání je před nekalými praktikami obchodníků. V rámci služby Autotým zkontrolované vozy označuje žlutou nálepkou „Prohlédnuto“. Takto nezávisle technicky prověřená auta najdete v autobazarech po celé republice i v online katalogu kontrolovaných vozů.  

AUTOTÝM nezávisle prověřuje ojetiny. V bazarech hledejte jejich nálepku




Jak to celé funguje? Zákazník si jednoduše vybere auto prověřené Autotýmem z online katalogu kontrolovaných vozů. V katalogu se dozví také informaci, ve kterém bazaru je zkontrolované auto k dispozici. Pak už stačí vyrazit do bazaru.

 

Vývoj nové služby trval celých devět měsíců. „Naší snahou bylo nákup ojetých vozů zákazníkům ještě více ulehčit, a to díky přehledné inzertní platformě. K projektu nás přivedly především současné praktiky při prodeji aut na internetu. V inzercích jste tak často mohli najít i neexistující auta s nápadně nízkou cenou,“ představuje službu Martin Kapicz, manažer služby Autotým.

 

Služba nevylučuje ani klienty, kteří preferují osobní návštěvu prodejen. Přímo na místě se mohou zeptat na zkontrolované vozy či hledat označení Autotýmu v podobě žluté nálepky. „I když byl projekt primárně určen ke zjednodušení prostředí pro vyhledávání ojetého vozu na internetu, nakonec pomáhá i lidem, kteří ke koupi nevyužívají online inzerci,“ dodává Kapicz.

 

Dnes Autotým spolupracuje už s více než 220 prodejci, přičemž jejich počet každým měsícem roste. O službu v současné době žádají především větší prodejci ojetých aut, kteří tak mohou zvýšit svou důvěryhodnost a rozptýlit obavy zákazníků.

 

Zveřejněním zkontrolovaných aut na webu získává koncový zákazník službu Autotýmu zdarma. To je hlavní rozdíl oproti původní službě, která byla zaměřena na koncové klienty, kteří si vyhledání a prověření auta platili individuálně. V případě zájmu může zákazník získat kompletní protokol z prohlídky vozidla i s podrobnou fotodokumentací u samotného prodejce aut, kde se vozidlo fyzicky nachází.

 

„Při výběru auta z katalogu kontrolovaných vozů zákazník ušetří nejen peníze, ale také svůj čas,“ uzavírá Kapicz.


Grafika

ODKAZ NA ONLINE KATALOG KONTROLOVANÝCH VOZŮ:

http://market-place.autotym.cz


 



AUTOTÝM nezávisle prověřuje ojetiny. V bazarech hledejte jejich nálepku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16665882864

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více