Bankovní poplatky mají svého maskota


21. 03. 2007  02:45     Patrik Nacher     komentáře (4)

Představujeme Vám maskota Poplatkožrouta, který Vás bude provázet tímto portálem.





Portál bankovnipoplatky.com představuje maskota:

POPLATKOŽROUT

7.3. 2007

 

 

Portál www.bankovnipoplatky.com upozorňuje na problematiku bankovních poplatků a bankovních služeb u nás bezmála rok a půl. V podstatě lze říci, že se stává takovým internetovým ombudsmanem pro (ne)spokojené bankovní klienty. Také proto se zrodil nápad na vytvoření maskota, který by byl symbolem nejen portálu samotného, ale celkové diskuse o poplatkové politice bank u nás – tak vznikl POPLATKOŽROUT.

Všechny jeho podoby a výrazy jsou k dispozici v sekci „Ke stažení“. Postupně tak představíme různé podoby maskota Poplatkožrouta. Níže najdete jeho krátký „životopis“ a základní podobu.

 

 

Dobrý den, jmenuji se POPLATKOŽROUT…

Dovolte, abych se představil. Celým jménem se jmenuji Poplatkožrout První, Nenasytný, (anglicky Feesglutton the First, Greedy), zkráceně Poplatkožrout a narodil jsem se na konci února roku 2007. A podobně, jako se to občas stává u vás, u lidí, mám několik otců. Jedním z nich je Patrik Nacher a dalšími jsou pánové, pracující toho času v agentuře Dílna Design. Právě tam jsem poprvé spatřil světlo vašeho světa.

Do vínku jsem dostal, mimo jiných, úkol doprovázet vás, lidi portálem bankovnipoplatky.com. A jak už z mého jména vyplývá, naše pohledy budou poněkud protichůdné. Já budu rád, budu veselý, budu se smát a budu bobtnat tam, kde se bankovní poplatky udrží, nebo dokonce budou stoupat. Bude to totiž znamenat, že budu mít co žrát (tady mi prosím promiňte ten výraz, ale tohle slovo mi dali pánové rodiče do mého jména, a tak je mohu bez uzardění používat). A naopak budu smutný, budu brečet a hlavně hubnout, jakmile se budou bankovní poplatky snižovat a snad dokonce i mizet. Potom i já zajdu na úbytě a zmizím z vašich očí. Ta doba, k mé velké radosti a k vašemu velkému smutku, je však ještě daleko. A tak mě zde budete vídat a u jednotlivých příspěvků podle mého výrazu hned poznáte, jestli nějaká banka své poplatky zrušila, změnila či naopak nově zavedla. A nejen to. Budu i na jiných místech, ale o tom je teď předčasné mluvit…

Těším se na svá vystoupení zde na tomto webu a přeji vám, jeho návštěvníkům (sobě moc ne), abyste mě viděli, jak jsem stále menší a menší, až budu úplně nejmenší. A pak třeba někdy odejdu do nenávratna a už mne nikdy neuvidíte.



Bankovní poplatky mají svého maskota

Diskutovat (4)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16643633216

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více