Bezkontaktní kreditní karta Citi BILLA přináší klientům 3% bonus za každý nákup


17. 09. 2012  12:41     tz     komentáře (0)

Citibank Europe plc uvedla 17. září 2012 na český trh cobrandovou bezkontaktní kreditní kartu Citi BILLA, která svým držitelům ušetří 3 % z každého nákupu provedeného v obchodech BILLA v České republice. Klienti tak mohou při svých nákupech ušetřit měsíčně až 500 Kč. Při platbě kreditní kartou Citi BILLA v ostatních obchodech v ČR i zahraničí či při platbě na internetu získá klient bonus ve výši 1 % z hodnoty nákupu.





„Kreditní karta Citi BILLA plní zároveň funkci věrnostní karty BILLA Clubu, takže klienti nakupující pravidelně v prodejnách BILLA ocení možnost mít v peněžence namísto dvou karet pouze jednu,“ říká Milan Řezníček, produktový manažer kreditních karet Citibank. 

Další službou, kterou kreditní karta Citi BILLA nabízí, je nákup zboží a služeb u společnosti ITS BILLA Travel na splátky. Platbu si může držitel kreditní karty Citi BILLA rozložit do 3 splátek s nulovou úrokovou sazbou.

Za vystavení ani vedení karty není účtován žádný poplatek, je-li kreditní karta Citi BILLA použita pro bezhotovostní transakci alespoň jednou v měsíci, v opačném případě činí měsíční poplatek jen 50 Kč. Navíc je kreditní karta Citi BILLA bezkontaktní, umožní tak rychlejší a pohodlnější nákupy.

.

.

Držitelé kreditní karty Citi BILLA mohou využít i všech ostatních výhod kreditních karet Citi, například bezúročného období až 55 dnů a až 25% slev u partnerů programu Citi Club z oblasti gastronomie, nakupování, cestování, sportu, zdraví i péče o tělo po celé České republice. Dalšími výhodami Citi kreditních karet, které kreditní karta Citi BILLA klientům rovněž nabídne, jsou jednoduchá dokumentace, výhodné kreditní podmínky, využití zvýhodněných úrokových sazeb v rámci doplňkových služeb „Nákup na splátky“ a „Hotovost na zavolanou“, flexibilita splácení a možnost postupného splácení již od 3,2 % dlužné částky, trvalého inkasa, vydání až 4 dodatkových karet zdarma, okamžitá blokace karty při ztrátě a opětovné vydání karty a elektronický měsíční výpis zdarma.

Novinkou od letošního září je pak možnost hradit platby SIPO (Soustředěné inkaso plateb obyvatelstva) a platby za služby společnosti Telefónica Czech Republic, a.s. inkasem ze Citi kreditních karet, což platí i pro nově vydanou Citi BILLA kreditní kartu.

Navštivte naše nové stránky www.citibank.cz.


Bezkontaktní kreditní karta Citi BILLA přináší klientům 3% bonus za každý nákup

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16566742480

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1530
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4390
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8215
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3325
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6725
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0539
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více