mBank odměňuje aktivitu - až 1 500 Kč pro nové aktivní klienty


06. 10. 2015  12:58          komentáře (0)

mBank jde opět proti běžnému bankovnímu proudu a tržním zvyklostem. Místo toho, aby požadovala od klientů poplatky za založení a vedení běžného účtu, nebo poskytnutí půjčky, tak aktivním klientům peníze rozdává. Pokud si od nynějška nový klient otevře a bude aktivně používat běžný osobní účet mKonto nebo podnikatelský účet mKonto Business, může získat 1 500 Kč. Tentokrát je odměna pro klienty rozložena podle aktivity v podobě používání osobního nebo podnikatelského účtu mKonto.

mBank odměňuje aktivitu - až 1 500 Kč  pro nové aktivní klienty




Prvních 300 Kč získá klient hned za založení svého nového účtu. Další odměny dostane vyplacené podle toho, jak bude mKonto nebo mKonto Business používat. Za zadání dvou trvalých příkazů do konce měsíce následujícího po měsíci otevření účtu mKonto získá automaticky dalších 300 Kč. Pět set korun zase získá, pokud jeho měsíčně příjem na účtu bude v minimální výši 10 000 Kč po dobu tří měsíců. Klient má pro splnění této podmínky 6 měsíců od otevření svého účtu. V případě, že si klient sjedná úvěrový produkt do půl roku od otevření účtu mKonto, získá odměnu čtyři sta korun. Akce platí od dnešního dne a ukončena bude po otevření osmnáctitisícého účtu v České republice. 

"Aktuální podzimní akce je v souladu s naší dlouhodobou strategií nabízet klientům užitečné produkty, které budou aktivně využívat. V případě mKonta je naším cílem, aby se pro klienty stalo jejich primárním bankovním účtem. Tentokrát cílíme zejména na nové zákazníky, ale dokonce roku plánujeme zajímavé nabídky i pro naše stávající klienty," vysvětluje Michal Pokluda, ředitel produktového portfolia mBank pro Českou republiku a Slovensko. 

mKonto je jedním z nejmodernějších běžných účtů na trhu a je stavěn na pohodlnou obsluhu z domova, kanceláře nebo libovolného místa na světě. Internetové bankovnictví mBank získalo řadu ocenění doma i v zahraničí a podobně jako nová mobilní aplikace patří ke špičce, kterou dnes banky nabízejí.



mBank odměňuje aktivitu - až 1 500 Kč pro nové aktivní klienty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16644730784

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více