RPSN:
Máte poslední možnost rozhodnout o výkladu tohoto ukazatele


22. 07. 2015  00:31     Miroslav Zeman     komentáře (0)

RPSN je velmi důležitá zkratka, která představuje ještě důležitější ukazatel nákladnosti úvěru. Máte nyní poslední možnost rozhodnout o tom, jak bude tato zkratka do budoucna vykládána. HLASUJTE A ČTĚTE DÁLE!

RPSN: Máte poslední možnost rozhodnout o výkladu tohoto ukazatele




Z různých anket a průzkumů vyplývá, že lidé zkratku RPSN ani její význam neznají. Jedná se přitom o zásadní procentní informaci o nákladnosti úvěru. Úroková sazbě je přitom velmi zavádějící. Nákladnost úvěru musí být posuzována jako celek, včetně nákladů na různé poplatky a administrativní náklady, které mohou činit i polovinu celkový nákladů na úvěr (druhou část pak činí samotný úrok)

RPSN se nyní vykládá jako Roční Procentní Sazba Nákladů. Lidé však této interpretaci příliš nerozumějí. Proto společně s vámi hledáme nový význam a výklad této zkratky. Vítěz bude přitom vyhlášen již příští týden.

Nyní máte ještě možnost rozhodnutí ovlivnit. Výsledky na prvních třech místech jsou totiž mimořádně těsné a vítězem se tak může stát kterýkoliv z těchto návrhů:

1) Rád Poznám Skutečné Náklady

2) Roční Procento Skutečných Nákladů

3) Rychlý Prachy Sakra Nevýhodně

Jeden z těchto návrhů na interpretaci a výklad zkratky RPSN se stane vítězem této ankety. Který z nich to bude, záleží do velké míry i na vás. 

ZVOLIT SVÉHO FAVORITA - NÁVRH NA VÝKLAD POJMU RPSNU MŮŽETE PŘÍMO ZDE!

RPSN maskot



RPSN: Máte poslední možnost rozhodnout o výkladu tohoto ukazatele

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více