Startují nominace na Zlatou korunu 2011


01. 11. 2010  18:36     Jaroslav Brož     komentáře (0)

Od pondělí 1. listopadu má veřejnost možnost nominovat nejoblíbenější finanční produkty na Cenu veřejnosti, jedno z hlavních ocenění 9. ročníku soutěže Zlatá koruna. Do finále, které se uskuteční v příštím roce, postoupí 20 produktů s největším počtem nominací a z nich pak opět veřejnost svým hlasováním vybere konečné vítěze. Současně s nominacemi na Cenu veřejnosti začíná i hlasování v Ceně podnikatelů o nejlepší finanční produkty pro malé a střední podnikatele. Konečné výsledky obou anket budou známy v červnu 2011.





V minulých dvou ročnících Ceny veřejnosti byl odevzdán rekordní počet hlasů. Loni se do ankety zapojilo 144 tisíc lidí a rok před tím 126 tisíc. Loni bylo v rámci ankety nominováno 698 produktů, předloni 615.   „Vysoká účast v hlasování o Cenu veřejnosti je důkazem, že lidé se stále více zajímají o to, jaké produkty finanční společnosti nabízejí a jak tyto produkty vyhovují zákaznickým potřebám. Oceňuji, že výsledky Zlaté koruny jsou důležitým signálem a zpětnou vazbou pro poskytovatele finančních služeb, nenechávají je lhostejnými a snaží se z úspěšných produktů převzít to nejlepší do své nabídky, nebo se snaží těmto produktům konkurovat vlastními inovacemi. V tom je podle mne největší přínos této ankety,“ říká Pavel Doležal, ředitel soutěže Zlatá koruna.   Hlasování v Ceně veřejnosti probíhá dvoukolově. V prvním, nominačním kole, které bude ukončeno v březnu 2011, se hlasuje prostřednictvím internetu na www.zlatakoruna.info. Dvacet produktů s nejvyšším počtem nominačních hlasů postoupí do finálového kola, které proběhne na internetu a navíc i prostřednictvím SMS zpráv.   V nominačním kole se hlasuje o všech produktech, které jsou umístěné na výše uvedeném webu. Návštěvník může dát hlas také jakémukoliv dalšímu produktu, který není na webu uveden, a to tak, že jeho název napíše do hlasovacího formuláře.  

Výsledky hlasování v 8. ročníku Zlaté koruny:

  Cena veřejnosti 1. Internet Banka / GE Money Bank, a.s. 2. mKONTO - osobní účet / mBank - BRE Bank SA 3. Helios / Raiffeisen stavební spořitelna, a.s.   Cena podnikatelů 1. mBUSINESS KONTO / mBank – BRE Bank SA 2. mBUSINESS eMAX / mBank – BRE Bank SA 3. Konto Genius Business Active / GE Money Bank, a.s.


Startují nominace na Zlatou korunu 2011

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16570552656

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1530
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4390
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8215
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3325
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6725
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0539
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více