FLEXIBILNÍ HYPOTÉKA V AKCI SE SAZBOU OD 2,99 % A VÝRAZNOU SLEVOU NA POJIŠTĚNÍ


24. 09. 2012  14:03     tz     komentáře (0)

Klienti Komerční banky mohou využít aktuální rekordně nízké úrokové sazby na českém trhu a díky akční nabídce získat další výhodu. K oblíbené Flexibilní hypotéce získají nyní výraznou slevu na pojištění, které k financované nemovitosti běžně uzavírají.





„Aktuální úrokové sazby atakují historická minima, proto je ideální čas na investice do bydlení nebo refinancování starších hypotečních úvěrů. Díky možnosti volně upravovat parametry hypotéky navíc získají v Komerční bance klienti jistotu, že během dlouhé doby splácení mohou pružně reagovat i na případná nepříjemná překvapení,“ uvádí Pavel Filipi, ředitel produktového marketingu Komerční banky.

 

V rámci akční nabídky mohou klienti Komerční banky získat úrokovou sazbu hypotečního úvěru již od 2,99 % p.a. Ušetří zároveň na pojištění nemovitosti a domácnosti. Slevu ve výši 40 % běžného pojistného získají u České pojišťovny pro celou dobu splácení hypotečního úvěru. Akční nabídku mohou využít klienti, kteří podají žádost o úvěr v období od 24. 9. do 21. 10. 2012 a zároveň podepíší smlouvu do 14. 12. 2012.

 

S Flexibilní hypotékou si mohou klienti Komerční banky velmi jednoduše přizpůsobit výši splátek podle svých aktuálních potřeb a možností. Mohou odložit počátek splácení až o 12 měsíců, kdykoli snížit výši měsíční splátky až o 50 %, přerušit splácení až na 3 měsíce nebo opakovaně složit mimořádnou splátku až do výše 20 % úvěru. To vše bez poplatků a zbytečné administrativy.

 

Komerční banka zajišťuje běžně zájemcům o hypotéky kompletní servis. Celý proces financování nemovitosti je pro ně proto velmi jednoduchý. „Žádostí o hypotéku nebo procesem refinancování provede klienta specialista pro hypoteční úvěry. Na jednom místě poskytne klientovi veškeré informace o možnostech financování a zařídí vše potřebné včetně ocenění nemovitosti či získání listu vlastnictví z katastru nemovitostí,“ uzavírá Pavel Filipi.



FLEXIBILNÍ HYPOTÉKA V AKCI SE SAZBOU OD 2,99 % A VÝRAZNOU SLEVOU NA POJIŠTĚNÍ

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16685172704

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1650
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5310
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3845
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7450
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0561
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více