Home Credit přichází s Flexibilní půjčkou, která se vám přizpůsobí


13. 10. 2018  11:02          komentáře (0)

Home Credit představuje nový produkt. Je jím revolvingový úvěr, který reaguje na potřeby klientů. Splácet můžou, dle vlastních potřeb. Nová půjčka jim umožní libovolně si měnit výši měsíčních splátek podle své aktuální situace. Zároveň přináší možnost půjčit si při dobrém splácení opakovaně bez zbytečně složité administrativy. Novou flexibilní půjčku provází i nová reklamní kampaň v konceptu úspěšného sitcomu 3+jedna.

Home Credit přichází s Flexibilní půjčkou, která se vám přizpůsobí




Nová flexibilní půjčka od Home Creditu naslouchá svým klientům. „Náš úvěr poskytuje klientům svobodu. Víme, že každého můžou potkat nepředvídatelné životní situace, a někdy finanční závazky převýší možnosti jejich splácení. Snažíme se vyjít zákazníkům vstříc, a proto přicházíme s půjčkou, která umožní flexibilní splácení i flexibilní čerpání,“ uvádí Jan Vašíček, brand manager společnosti Home Credit.

Klienti můžou s flexibilním úvěrem splácet víc nebo míň, jak sami chtějí. Stačí každý měsíc poslat pouze minimální splátku, a to bez jakéhokoliv oznamování. Splacené peníze pak můžou opakovaně využívat bez dalšího schvalování či ověřování. Za vyřízení, vedení ani doplacení půjčky nezaplatí nic navíc.

Flexibilní půjčku představí v kampani známá čtveřice přátel - Oliver, Tomáš, Stáňa a Čenda. „V úspěšném sitcomu 3+jedna budeme pokračovat. Ústřední a jednotící zápletkou série tří na sebe navazujících spotů, které na podzim uvedeme, je tentokrát trénink pružnosti spojený se Stáninou přípravou na nově získanou hereckou roli.“ doplňuje Kateřina Cmerková, vedoucí marketingové komunikace společnosti Home Credit.

Spoty se budou nasazovat postupně od 21. října až do Vánoc. Objeví se na stanicích Prima Group, TV Barrandov a také on-line. Nové reklamy vznikly opět ve spolupráci s režisérským duem KASAL & NAVRATIL. Kreativu dodala agentura Oliver.

Více o flexibilní půjčce najdete na: https://www.youtube.com/watch?v=LLsjVa4hexg


 



Home Credit přichází s Flexibilní půjčkou, která se vám přizpůsobí

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16662184752

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více