Hypoteční banka spustila novou kampaň


10. 10. 2011  16:06     TZ HB     komentáře (0)

Hypoteční banka, největší poskytovatel hypotečních úvěrů na českém trhu, představuje v reklamní kampani své hlavní konkurenční výhody – rychlost a specializaci.





„Specializace a rychlost jsou atributy pro Hypoteční banku jedinečné a dlouhodobě udržitelné. Zatímco úrokové sazby či parametry produktů se mohou měnitze dne na den, specializace a rychlost jsou nadčasové hodnoty, které mají při výběru bankyznačný význam, a to nejen pro klienty, ale i pro externí obchodní partnery“, zdůvodňuje hlavní komunikační linku kampaně Bohdan Suchánek, ředitel marketingové komunikace Hypoteční banky.

Nekomplikované příběhy specializace a rychlosti Hypoteční banky ilustrované krátkými příběhy z říše zvířat se od 3. října objevujív televizním prostoru prostřednictvím 15-ti vteřinových spotů. Vedle celoplošných televizních stanic jsou nasazeny i ve vybraných digitálních a kabelových kanálech.Adaptace příběhů specializace a rychlosti se objevuje i v rádiu, venkovních formátech a v tisku.     Na internetu jde Hypoteční banka ještě dál a zvířecí říší zavedla do zdánlivě nesourodého prostředí řeckých her. Výsledkem bude od 10. října série bannerových a interaktivních formátů, které vedle specializace a rychlosti Hypoteční banky představují i reálné on-line způsoby sjednání hypotečního úvěru. Zájemci o financování bydlení mohou využít Hypotéku po webu nebo navštívit Virtuální pobočku Hypoteční banky, získat informace nebo rovnou sjednat hypotéku.  

Na přípravě kampaně se podílel agenturní tým Hypoteční banky – reklamní agentura Rust, Klemperer, internetová agentura Media Factory a mediální agentura MindShare. Kampaň potrvá do poloviny listopadu a Hypoteční banku představí takovou, jaká skutečně je - specializovanoua rychlou. Televizní spoty mimo jiné směřují zájemce o financování bydlení na pobočky Hypoteční banky, k  externím partnerům nebo k přímé obsluze prostřednictvím internetu.

 

Hypoteční banka se specializuje na hypoteční financování bydlení. Je jedničkou na hypotečním trhu a z pohledu výše bilanční sumy šestou největší bankou v ČR. Za dobu své existence představila řadu produktových a procesních inovací, které zjednodušují přístup k hypotékám a novému bydlení. V dubnu letošního roku uvedla na trh HB INDEX – unikátní přehled vývoje cen nemovitostí. V září 2011 otevřela Virtuální pobočku.

 


Hypoteční banka spustila novou kampaň

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16650947040

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více