J&T BANKA rozšiřuje nabídku benefitů pro termínované vklady Clear Deal


22. 04. 2011  11:32     Petr Málek     komentáře (0)

J&T BANKA rozšiřuje nabídku benefitů k termínovaným vkladům Clear Deal. Hlavním důvodem je dát klientům možnost výběru hodnotného benefitu, který tak ještě zvyšuje atraktivitu oblíbeného produktu.





Nárok na bonus mají všichni klienti, kteří si sjednají vklad na pět let či při úložce více než jeden milion korun. „I když jsme očekávali, že o termínovaný vklad s nejlepší úrokovou sazbou na bankovním trhu bude velký zájem, skutečný ohlas nás samotné překvapil. Od uvedení vkladů na trh nám přibylo v České republice více než 6 000 nových klientů,“ říká Ingrid Láslopová, obchodní ředitelka pro privátní klientelu, a doplňuje: „Protože naší snahou je nejen nadstandardně zhodnocovat peníze našich klientů, ale poskytovat jim i maximální komfort, rozhodli jsme se rozšířit systém bonusů, aby si svou odměnu mohl vybrat opravdu každý.“ Rozšířenou nabídku benefitů nyní tvoří týdenní pobyt pro dvě osoby se snídaní a skipasem zdarma v jednom ze čtyřhvězdičkových grandhotelů v Tatrách (Grandhotel Praha v Tatranské Lomnici, Grandhotel ve Starém Smokovci, hotel Grand v Jasné), týdenní pobyt pro dvě osoby se snídaní a skipasem zdarma v hotelu FIS Štrbské Pleso (navíc je možné využít 50% slevu na večeři a přistýlku) a dvoudenní pobyt pro dvě osoby se snídaní ve vybraných termínech v jednom z pětihvězdičkových hotelů Kempinski (Grand Hotel Kempinski High Tatras, Kempinski Hotel River Park Bratislava). Benefit je možné také proměnit za poukazy na konzumaci v hodnotě 6 000 Kč do restaurace Buddha-Bar Prague a kavárny Bella Vida café na Malostranském nábřeží v Praze nebo za dvě roční permanentky AC SPARTA PRAHA na sezonu 2011/2012. „Pro zvýšení klientského komfortu jsme nyní na stránkách Clear Deal zavedli elektronický systém pro výběr a objednání benefitů,“ informuje o další novince Ingrid Láslopová. Nový benefitní systém je platný pro vklady uzavřené od 20. 4. 2011. Stávajícím klientům však J&T BANKA umožní vyměnit si jejich platný a dosud nevyčerpaný voucher.


J&T BANKA rozšiřuje nabídku benefitů pro termínované vklady Clear Deal

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16688607136

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1650
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5310
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3845
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7450
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0561
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více