Komentované zprávy bank:
Air Bank s revoluční hypotékou a Equa podporuje rodinné firmy


08. 11. 2017  00:16     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL – KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK: O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: Air Bank s revoluční hypotékou a Equa podporuje rodinné firmy




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu GEEN Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!

Hypotéka od Air Bank se přizpůsobí, když se daří, i když je hlouběji do kapsy. O sazbě navíc klienti nemusí smlouvat

Air Bank musíme pochválit za její aktivitu a vstup na trh nových hypoték. V současné době se totiž další hráč na trhu výrazně hodí a prospěje nejen hypotékám jako produktu, ale také klientům, kteří mohou těžit z větší konkurence na hypotečním trhu. Hypotéka od Air Bank přitom není jen taková obyčejná hypotéka. Air Bank musí vždy při zavádění nového produktu přijít s něčím úplně novým, co jiné banky nenabízejí, nebo jen v omezené míře. Tentokrát se jedná o flexibilní hypotéku a zavedení principů, které už od Air Bank známe z produktu refinancování hypotéky. Klienti si tak mohou upravovat zdarma v průběhu splácení výši hypotéky, nebo ji naopak celou kdykoliv splatit a to vše bez sankcí. To je velký pokrok po dlouhých letech, kdy byli klienti svázaní fixací a nemohli své hypotéky proti vůli banky jakkoliv měnit, nebo se dohodnout na nových parametrech hypotéky. Za tento velmi přelomový produkt Air Bank velmi chválíme.

Air Bank

ČSOB rozdělila více než milion korun mezi šest projektů v grantové výzvě Bezpečnost v online prostředí

V letošním ročníku Nadačního programu vzdělání podpoří ČSOB celkem šest projektů, které se zabývají bezpečností v online prostředí. Neziskové organizace si rozdělí 1 024 000 korun. 

Tak pokud ta částka projektům skutečně pomůže a nejedná se jen o formalitu, proč ne. Bezpečnosti na internetu není nikdy dost a také nebude nikdy dost neodpovědného chování klientů, kteří ani při sebevětší osvětě a upozorňování, stejně riskují. To ale neznamená, že bychom měli se svou aktivitou přestat. Naopak. S narůstajícím vzděláváním v oblasti on line technologií a výpočetní techniky se bude doufejme finanční a bezpečnostní gramotnost lidí obecně zvyšovat. I k tomu mohou pomoci podobné projekty, které banky správně podporují. Nebojme se ale investovat výrazně více. Ono se to vrátí.

ČSOB

Equa Bank: Soutěž o nejlepší rodinou firmu roku byla zahájena

Rodinné firmy jsou základem a solí každé ekonomiky. Jedná se o odpovědné a udržitelné rodinné podniky, které tvoří pro celou rodinu či další zaměstnance nezbytné příjmy a zajištění a zároveň přináší investice i pracovní příležitosti do regionů. I proto je dobře, když se na rodinné firmy nezapomíná a pořádají se i podobné soutěže, které na rodinné firmy, jejich aktivity a úspěšnost upozorňují. Generálním partnerem tohoto projektu je právě Equa Bank. Další podrobnosti si přečtěte v příslušné tiskové zprávě.

Equa Bank

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ KOMENTÁŘE TISKOVÝCH ZPRÁV BANK NALEZNETE ZDE!

Maskot palec dolů

 



Komentované zprávy bank: Air Bank s revoluční hypotékou a Equa podporuje rodinné firmy

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16622522336

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více