Komerční banka spolupracuje s podnikateli, uzavřela smlouvu s AMSP ČR


11. 09. 2012  13:16     tz     komentáře (4)

Komerční banka a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR dnes podepsaly smlouvu o spolupráci. Smlouva byla uzavřena v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu, na kterém se obě firmy prezentují.





Komerční banka (KB) a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) spolupracují více jak deset let. Od nově uzavřené smlouvy oba partneři očekávají další prohloubení vzájemného partnerství. KB se bude s AMSP ČR podílet na unikátních výzkumech podnikatelského prostředí, kterými AMSP ČR dlouhodobě mapuje názory malých a středních firem na aktuální dění. Komerční banka se rovněž stává partnerem Grantového programu asociace zaměřeného na vyhodnocování zajímavých podnikatelských plánů.

 

„Věřím, že pokračující kooperace Komerční banky s asociací bude přínosem pro rozvoj českých firem a jejich konkurenceschopnosti na zahraničních trzích. Kromě jiného proto chceme, aby naše spolupráce přinášela českým firmám důležité informace z  Evropské unie,“ uvedl Henri Bonnet, předseda představenstva a generální ředitel KB.

 

„Banky, podnikatelé, státní správa a zaměstnanci jsou hlavními aktéry vytyčující podnikatelské prostředí, je tedy naší povinností s nimi celý systém vytvářet. Naše asociace dlouhodobě spolupracuje s většinou rozhodujících bank, snaží se být konstruktivním konzultantem jejich produktů. Z našich průzkumů vyplývá, že Komerční banka patří mezi firmami dlouhodobě mezi nejrespektovanější, proto prohloubení spolupráce velmi vítáme“ doplnil Karel Havlíček, předseda představenstva AMSP ČR.

 

V rámci podpisu smlouvy byl představen nový časopis asociace Trade News, jehož cílem je prezentovat úspěšné malé a střední firmy. Titul tak bude zdrojem podnikatelských příběhů, ekonomických a teritoriálních informací ze světa, ale i zpráv z akademické půdy. První číslo má premiéru právě na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně.



Komerční banka spolupracuje s podnikateli, uzavřela smlouvu s AMSP ČR

Diskutovat (4)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16672588576

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1650
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5310
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3845
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7450
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0561
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více