MOBILIZACE bankovních klientů:
Den bez bankovních poplatků je tu


28. 02. 2008  06:51     Redakce     komentáře (3)

Ukažte bankám, že se jich nebojíte! Den bez bankovních poplatků je tu. Pojďme alespoň jeden den v roce neplatit za základní bankovní služby. K akci se připojila mBank a Fio, družstevní záložna.





Ukažte bankám, že se jich nebojíte! První den boje proti bankovním poplatkům totiž právě začíná.  Mobilizujeme vás k "boji". K boji čestnému, odvážnému a spravedlivému!   Klienti bank pro tento významný den zvolili 28. února. Již nyní má redakce od čtenářů mnohé reakce a náměty, jak dáte svým bankám najevo, že nesouhlasíte s jejich poplatkovou politikou. Mnoho klientů bank hodlá do akce zapojit své přátele, známé, kolegy z práce, posíláte e-maily s výzvou k bojkotu bankovních služeb apod.   Obrovský zájem klientů bank o den boje proti bankovním klientům nás velmi pozitivně překvapil a zejména velká aktivita nejen našich čtenářů, ale i mnoha dalších klientů bank. Právě svou aktivitou můžete dokázat nemožné a donutit banky zamyslet se nad tím, zda právě jejich politika vůči klientům není arogantní, povýšenecká a nespravedlivá.   Nevšímejte si řečí o tom, že stejně nic nedosáhnete, že nemá cenu se snažit, že o jeden hlas více či méně stejně nic neovlivní a že poplatky nejsou přece tak vysoké, abych kvůli nim cokoliv dělal…Ano, i takové názory zaznívají. Ale v jednom se skutečně velmi mýlí.   Nejde přece o výši poplatků, ale o pocit spravedlnosti a cti každého bankovního klienta, který se sebou nenechá manipulovat a pasivně přijímat, co mu banka naservíruje. Každý klient je individualita, která je svobodná a jako s takovou má být i jednáno a to jak ze strany bank, tak ze strany státu, monopolů a jiných institucí. A o to se právě portál www.bankovnipoplatky.com snaží.   Stejně tak je velká chyba myslet si, že jeden člověk nic nezmůže a že stejně nemá cenu se snažit.   Právě slavíme 60 výročí „vítězného února“ a komunistického převratu. Nebýt pasivity většiny národa, nikdy by nedošlo k tomu co se stalo, a dnes bychom třeba ani problém bankovních poplatků řešit nemuseli.   Síla vašeho vědomí a vaší vůle a snahy se promění ve skutečně velkou sílu, když půjdeme společně a jasně a hlasitě řekneme svůj názor, jako svobodní občané, kteří chtějí si řídit  svůj vlastní život a ne být řízeni. Zvlášť ze strany bank, které nám mají sloužit a nikoliv nám určovat co smíme, co nesmíme a co máme proti své vůli platit.   Každý z vás tak může 28. února ukázat všem ostatním i těm co zůstanou pasivní svou odvahu a schopnost poprat se za spravedlnost a vědomí vlastní cti. Vězte, že budete bojovat i za ty pasivní, kteří se snad někdy příště připojí až uvidí váš příklad!   Bojujte čistě a bez podrazů. Ukažte, že umíte bojovat i bez podpásových ran a že jste klienti na svém místě. Že jste aktivní, víte co chcete, máte představu a umíte si o to říct. I to je jeden ze způsobů, aby vás banka začala brát vážně a právě takoví klienti jsou pro banku, i přes svou nespokojenost, v konečném důsledku hodnotní a inspirující.  

-         28. února proto nevyužívejte jakýchkoliv služeb, které podléhají bankovnímu poplatku!

 

-        Protestně hlasujte ve finálovém kole ankety o nejabsurdnější bankovní poplatek!

  Ve finálovém kole NEJABSURDNĚJŠÍHO BANKOVNÍHO POPLATKU Hlasujte ZDE!   Ve vašem snažení vás jako právě váš portál podpoříme. A vy podpořte nás!


MOBILIZACE bankovních klientů: Den bez bankovních poplatků je tu

Diskutovat (3)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16607757904

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více